Salary Split, bij werken in Nederland én in het buitenland

Salary split AcconAVM

Werkt u of uw werknemer ook in een ander land? Dan kan dat land eveneens belasting heffen over dezelfde inkomsten. Marlon Klijnhout van accon■avm geeft een uitgebreid overzicht over het gebruik van een salary split en hoe deze gebruikt moet worden.

Nederland heeft met een groot aantal landen in de wereld belastingverdragen afgesloten om te voorkomen dat u in meerdere landen belasting dient te betalen over uw loon. U zou netto weinig tot niets van het loon overhouden als uw inkomen dubbel belast wordt.

Salary Split
Bent u een directeur groot aandeelhouder (DGA) of werknemer en werkt u regelmatig in een ander land dan Nederland? Of hebt u werknemers in dienst die regelmatig in het buitenland werkzaam zijn? Dan is het heel goed mogelijk dat u of uw werknemer ook in het buitenland belasting dient te betalen over een gedeelte van het ontvangen loon. Dit noemen we een salary split. Onze internationaal belastingadviseur Marlon Klijnhout vertelt u in een whitepaper hoe het werkt.

Internationaal belastingadvies bij accon■avm
Als belastingadviseur adviseert Marlon Klijnhout ondernemers op het gebied van tax-planning. Hij bedient voornamelijk controleplichtige ondernemers, tech-bedrijven en transport- en logistiek-ondernemingen. Marlon is specialist in vennootschapsbelasting en internationaal- en Europees belastingrecht. Voor onder andere vragen rondom Transfer Pricing, de problematiek van de vaste inrichting, fiscale transparantie en Tax Technology geeft Marlon gedegen advies. Hij houdt wel van de inhoudelijke discussie en staat als sparringpartner voor ondernemers klaar.

Meer weten? Download hier de whitepaper.

Meer informatie
In samenwerking met Marlon Klijnhout, Specialist Belastingadvies van Accon-avm werken wij aan een 10-delige blog. In de blogs komen 10-tips voor ondernemen over de grens naar voren. Elke maand delen wij een nieuwe blog.

Wilt u meer weten over accon■avm? Of hebt u direct een vraag voor de experts? Neem contact op met Marlon Klijnhout via:

E: international@acconavm.nl  
T: 088 44 68 437
www.acconavm.nl

Overige blogs...

Laat een reactie achter