HANDELSMISSIES / matchmaking

HANDELSMISSIES

Ontdek nieuwe markten en vindt de juiste partners

Een efficiënte en praktische manier om je internationale netwerk te laten groeien is deel te nemen aan handelsmissies.

Het World Trade Center Leeuwarden organiseert meerdere keren per jaar een handelsmissie naar een land, regio of stad met potentie. Een handelsmissie biedt gericht kennis en inzicht over de mogelijkheden op een bepaalde markt maar is vooral gericht op het direct in contact brengen met potentiële zakenpartners.

Centraal in onze handelsmissies staat dat iedere deelnemer een klant specifiek programma krijgt aangeboden. Aan de hand van een partnersearch formulier en een intake gesprek wordt bepaald met wat voor bedrijven je als deelnemende bedrijf in contact wil komen. Samen met de uitvoerende organisatie worden bedrijven benaderd die aan het profiel voldoen en wordt een programma met afspraken opgesteld. 

Door deze aanpak kun je als deelnemend bedrijf in een heel kort tijdsbestek inzicht krijgen in je kansen binnen een markt door gesprekken te hebben met potentiële samenwerkingspartners.

Wij organiseren zowel fysieke handelsmissies als virtuele handelsmissies. Voor de uitvoering van onze handelsmissies werken wij samen met het WTC netwerk van kantoren (325 kantoren in 90 landen), met het buitenland netwerk van het Ministerie van Buitenlandse zaken en met andere professionele organisaties die in het betreffende land gevestigd zijn.

Naast uitgaande handelsmissies ondersteunen en faciliteren wij inkomende handelsmissies.

ACTUELE HANDELSMISSIES

Meer informatie over handelsmissies?