EXPORT COMMUNITY
AGRO MACHINERY & SUPPLIES


Aankomende bijeenkomsten

Eind 2021 is World Trade Center Leeuwarden van start gegaan met de Export Community Agro Machinery & Supplies. Noord-Nederland beschikt over een mooi aantal producenten en fabrikanten van AGF machines. Veel van deze producten worden geleverd over de hele wereld. Onder leiding van Jan Lok, komt de community 4 keer per jaar bijeen.

Tijdens de afgelopen bijeenkomsten zijn bijzondere sprekers uitgenodigd die de deelnemers diverse ontwikkelingen hebben bijgebracht. Deze thema’s worden door de Export Community deelnemers zelf ingebracht. Zo is Alex van Ginneken aanwezig geweest om de groep te introduceren met alternatieve verkoopkanalen. Wat is het nut van social media? En hoe kan je het op de juiste manier gebruiken?

  • 15 september 2022
  • 1 december 2022

Bekijk hier de foto's van voorgaande bijeenkomsten

Leden van de Export Community Agro Machinery & Supplies

Bromach is een organisatie die zich bezighoudt met import, export en groothandel van hoogwaardige landbouwmachines. We vertegenwoordigen een aantal gerenommeerde merken, waarmee in verschillende gebieden actief zijn, vooral in de agrarische sector. Naast de verkoop en levering van landbouwmachines houdt Bromach zich ook bezig met de bijbehorende onderdelenvoorziening en gespecialiseerde serviceverlening.  

Geerlofs Refrigeration is de specialist voor opslag en verwerking van verse en diepgevroren levensmiddelen. Zij ontwerpen, produceren en installeren koelcellen en geklimatiseerde procesruimten die te vinden zijn op het traject dat verse producten afleggen tussen oogst, vangst of slacht tot aan de consument. Men kan denken aan koel-/vriessystemen bij boerderijen en kwekerijen of, nog een stap verder, bij de voedingsindustrie die vis, vlees, groenten, fruit en broodproducten verwerkt. En nog een stap verder bij groothandelaren

Jansen & Heuning is producent en specialist in bulkhandlingsystemen. De wereld van transport en opslag van bulkgoederen is altijd in beweging. Verhoging van de efficiency, vergroting van de bedrijfszekerheid en verlaging van de kosten zijn essentiële elementen van een professionele bedrijfsvoering. Of het nu gaat om een klein bedrijf of een grote multinational, Jansen&Heuning bulkhandlingsystemen biedt een passend antwoord op elke vraag met betrekking tot het transport van bulkgoederen.

Jongejans Luchttechniek BV is gespecialiseerd in het ontwikkelen van afzuigsystemen voor de agrarische sector. Hierbij worden stof en vellen die vrijkomen bij de verwerking van bloembollen, uien, aardappelen en zaden afgezogen. Ons kwaliteitssysteem draait om ons motto: We care for clean air. 

Ufkes Greentec b.v. is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het maken van houtversnipperaars, stobbenfrezen, bosmaaiers en meer. Hun machines zijn ontwikkeld voor de professionele markt en voldoen aan de hoogste eisen. Het gehele proces van ontwerp en engineering tot productie en levering van de machine, vindt binnen het bedrijf plaats. Daarom kunnen hun machines gemakkelijk worden aangepast aan de verwachtingen van de klant. Ufkes Greentec zorgt ook voor service en onderhoud.

 

Zinger biedt een breed scala aan machines, onderdelen en accessoires voor de agrarische sector met een focus op de aardappel- en bietenoogst. Zij produceren een lijn van machines onder hun eigen merknaam ZIBO en zijn in staat om machines te bouwen op specificatie van de klant. De producten die zij produceren zijn voor het zagen, strooien en doseren zoals de bekende ZIBO kunstmestunits, ZIBO granulaatstrooiers, ZIBO opbouwzaaimachines en ZIBO pneumatische zaaimachines. In de gewasverzorging bieden zij aanaardheuvels, onkruidwissers en slootgravers.

Zocon biedt hoogwaardige kwaliteit voor een mooie prijs. Op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige landbouwmachine? En dat voor een goede prijs? Dan bent u bij Zonderland Constructie op het juiste adres. Wij leveren een unieke serie machines aan klanten in binnen- en buitenland; van hobbyboeren en agrarisch ondernemers tot hoveniers en gemeenten. Onze machines worden geleverd door ons dealernetwerk. Zo kunnen we een vakkundige en snelle service waarborgen.  

Heeft u meer vragen of wilt u aanhaken bij een community of heeft u zelf een idee voor een Export Community?

Stuur dan een email naar wtc@wtcl.nl of bel naar 058-2941610