dIENSTEN

DIENSTEN

Het WTC Leeuwarden begeleidt bedrijven op de internationale markt door middel van marktonderzoeken, landenanalyses, coaching, zakelijke partnersearch, evenementen en handelsmissies. Dit in nauwe samenwerking met verschillende nationale en internationale partners, waaronder de tien overige WTC’s in Nederland en het wereldwijde netwerk van de World Trade Centers Association.

Met ruim 320 WTC’s in meer dan 90 landen levert WTC Leeuwarden altijd de informatie die aansluit op uw behoeftes. Wij leveren het internationale netwerk dat u nodig heeft om uw doelen te bereiken

B2B Partner Search WTC Leeuwarden3

B2B PARTNER SEARCH

Bent u op zoek naar een handelspartner in het buitenland? WTC Leeuwarden beschikt over een database met meer dan 120 miljoen bedrijven en een groot netwerk met 320 kantoren verspreid over 90 landen, met elk hun eigen lokale netwerk.

Handelsinformatie WTC Leeuwarden

HANDELSINFORMATIE

WTC Leeuwarden levert specifieke informatie over de landen, markten of partners van uw keuze. Van brede verkenningen tot specifieke vragen, het WTC Leeuwarden en haar nationale en internationale partners helpen u uw exportdoelen te bereiken.

Starterscoaching WTC Leeuwarden

advies en coaching

Voor starters heeft WTC Leeuwarden het coachingstraject Starters International Business (SIB). Samen met ervaren internationale ondernemers helpt WTC Leeuwarden nieuwe spelers bij hun eerste stappen richting hun internationale ambities.

Handelsmissies WTC Leeuwarden

HANDELSMISSIES

WTC Leeuwarden organiseert inkomende en uitgaande handelsmissies. Dit in samenwerking met nationale partners en World Trade Centers wereldwijd. Delegaties kunnen bestaan uit vertegenwoordigers van de overheid, wetenschap en uiteraard het bedrijfsleven.

TESTIMONIALS

„We besloten het lidmaatschap een jaar te proberen. Dat beviel al snel goed. Ik heb nu in mijn eigen regio een expert die me zowel aan informatie als aan contacten kan helpen.”
Emile Stuy
Anker Stuy
„Van alle netwerken waar wij bij betrokken zijn, is het WTC degene waar wij het meest aan hebben. Ze organiseren niet alleen evenementen, maar verdiepen zich ook in je bedrijf en denken met je mee.”
Anke-Mare Haanstra
Laboratorium Medisan
„Ik kreeg Jos Steigstra als coach toegewezen en daar ben ik zeer dankbaar voor. Uiteindelijk had ik na 4 gesprekken een exportplan helder "
Edward Petrovics
AVC support Audovisueel QledX

ervaar de voordelen van ons netwerk