advies & coaching

Advies & Coaching

Wij bieden advies op maat. Wilt u starten met exporteren, uw export professionaliseren of nieuwe of bestaande markten gaan ontwikkelen dan bent u bij ons op de goede plek.  Voor allerlei vragen op internationaal gebied kunt u bij ons terecht. Heeft u vragen op juridisch, logistiek, financieel of cultureel gebied dan helpen wij u graag op weg. Wilt u wat meer informatie over een bedrijf waar u mee gaat samenwerken neem dan contact met ons op. Mogelijk kunnen wij via ons netwerk of database extra informatie leveren waardoor de keuze gemakkelijker wordt. Maar ook voor vragen op marketinggebied of het motiveren van een buitenlandse zakenpartner bent u bij ons op de goede plek.

Heeft u hulp nodig bij het opzetten van een exportplan of bent u op zoek naar een betrouwbare zakenpartner dan hebben wij de kennis en het netwerk om u op weg te helpen.

Onze coaches voeren de regeling Support International Business (SIB) uit in opdracht van RVO. Met deze subsidie kunt u verschillende activiteiten (deels) financieren om de stap te zetten naar internationaal zakendoen. Jaarlijks maken wij tientallen bedrijven bewust van hun exportmogelijkheden, helpen wij hen te bepalen op welk land zij zich moeten richten en hoe zij in contact kunnen komen met mogelijke zakenpartners.

Onze adviseurs/coaches en team WTC staan klaar om u te helpen. Stuur ons een kort berichtje en vraag een vrijblijvend gesprek aan. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.

Starterscoaching WTC Leeuwarden
Starters International Business
Gratis adviesgesprek WTC Leeuwarden
Advies op maat

Meer informatie?