advies & coaching

Starterscoaching WTC Leeuwarden
Starters International Business
Kickstart
Gratis adviesgesprek WTC Leeuwarden
Advies op maat

Advies & Coaching

Wij bieden advies op maat. Wilt u starten met exporteren, uw export professionaliseren of nieuwe of bestaande markten gaan ontwikkelen dan bent u bij ons op de goede plek.  Voor allerlei vragen op internationaal gebied kunt u bij ons terecht. Heeft u vragen op juridisch, logistiek, financieel of cultureel gebied dan helpen wij u graag op weg. Wilt u wat meer informatie over een bedrijf waar u mee gaat samenwerken neem dan contact met ons op. Mogelijk kunnen wij via ons netwerk of database extra informatie leveren waardoor de keuze gemakkelijker wordt. Maar ook voor vragen op marketinggebied of het motiveren van een buitenlandse zakenpartner bent u bij ons op de goede plek.

Heeft u hulp nodig bij het opzetten van een exportplan of bent u op zoek naar een betrouwbare zakenpartner dan hebben wij de kennis en het netwerk om u op weg te helpen.

Onze coaches voeren de regeling Starters International Business uit in opdracht van RVO. Jaarlijks maken wij tientallen bedrijven bewust van hun exportmogelijkheden, helpen wij hen te bepalen op welk land zij zich moeten richten en hoe zij in contact kunnen komen met mogelijke zakenpartners.

Bent u getroffen door corona en staat uw huidige internationale business model onder druk? Bent u daardoor op zoek naar nieuwe marktenafzetgebieden dan is de kickstart voucher misschien iets voor u. Onze adviseur helpen u graag bij het zoeken naar nieuwe mogelijkheden. 

Onze adviseurs/coaches en team WTC staan klaar om u te helpen. Stuur ons een kort berichtje en vraag een vrijblijvend gesprek aan. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.

Meer informatie?