Voordelen

Voordelen lidmaatschap

Als lid heeft u toegang tot de expertise en contacten binnen ons netwerk en tot leden die al vele jaren succesvol exporteren. De leden wisselen kennis en ervaringen uit over het internationaal zakendoen tijdens kenniskringen, bijeenkomsten en workshops. Ontmoet andere internationaal georiënteerde bedrijven uit de regio en bereik zo uw exportdoelen.

Business Clubleden kunnen daarnaast ook gebruikmaken van de diensten van WTC Leeuwarden, zoals deelname aan trainingen en handelsmissies en ondersteuning bij het leggen van internationale contacten door middel van de B2B Partner Search.

Wereldwijde
voordelen

Business Clubleden maken via WTC Leeuwarden deel uit van de wereldwijde World Trade Center community. Zodoende hebben zij toegang tot de faciliteiten van ruim 300 WTC’s in bijna 100 landen, zoals hotelaccommodatie, werkplekken, vergaderruimtes, vertaaldiensten en expat services. Uiteraard is ook het lokale netwerk van bedrijven, organisaties en Business Clubleden beschikbaar voor onze leden. Tevens krijgen leden bij een aantal WTC’s korting op matchmakinggesprekken en handelsadviezen.

WTC wereldwijd

Interesse? Geweldig!

Business Club bijeenkomsten