Onze SIB coach beoordeeld met een 9

Wij zijn ontzettend trots op onze SIB-coach Reind Zonderman. Hij is door het bedrijf Podoscoop.nl beoordeeld met een 9 voor zijn praktische coaching voor het traject Starters International Business. Samen met Reind Zonderman van het WTC onderzocht Podoscoop welke
mogelijkheden er zijn in Duitsland en hoe ze het beste met de verschillen in de branche en de cultuurverschillen om kunnen gaan.

Starters International Business is een voor ondernemers kosteloos coachingstraject van ongeveer 20 uur met een ervaren exporteur om te komen tot een exportplan. Alles aspecten op internationaal gebied worden besproken met een focus op een land. Op de foto links feliciteert directeur Jan Wijntjes onze coach Reind Zonderman.

Reind Zonderman heeft jarenlange, internationale ervaring in export en marketing bij bedrijven die actief zijn in de industrie, infrastructuur, waterproofing, projecten en milieu. Zo was hij als managing director en daarna ook board member bij verschillende internationale bedrijven, actief in deze sectoren zoals o.a.: ESHA Group, Protecta/BRD, Rieber Group/ Norway en Icopal/Denmark. Reind heeft zich gespecialiseerd in alle aspecten van management, export marketing, business development, acquisities en samenwerkingsverbanden in het bedrijfsleven. Hij heeft meer dan 35 jaar exportervaring in Europa, Afrika en het Midden‐Oosten.

Laat een reactie achter