Internationale detacheringen, denk aan de meldplicht

Internationale detacheringen, denk aan de meldplicht

Al ruim een jaar is er sprake van een meldplicht voor internationale detacheringen. Deze meldplicht geldt voor zowel buitenlandse als Nederlandse ondernemingen en maakt het voor de overheid eenvoudiger om te controleren of u de regels omtrent het inhuren van internationale arbeid goed toepast.

Accon avm vindt het belangrijk ondernemers te ondersteunen in hun zaken ook rondom de internationale inzet van arbeidskrachten.

Whitepaper kostenloos downloaden
Niet iedere ondernemer heeft deze meldplicht scherp op zijn netvlies staan. Daarom hebben we er een whitepaper over geschreven die u kosteloos kunt downloaden. Of neem gewoon contact op. We vertellen u graag hoe het werkt.

Internationaal belastingadvies bij acconavm 
Als belastingadviseur adviseert Marlon Klijnhout ondernemers op het gebied van tax-planning. Hij bedient voornamelijk controleplichtige ondernemers, tech-bedrijven en transport- en logistiek-ondernemingen. Marlon is specialist in vennootschapsbelasting en internationaal- en Europees belastingrecht. Voor onder andere vragen rondom Transfer Pricing, de problematiek van de vaste inrichting, fiscale transparantie en Tax Technology geeft Marlon gedegen advies. Hij houdt wel van de inhoudelijke discussie en staat als sparringpartner voor ondernemers klaar.

Krijg méér ruimte voor ondernemen 
Naast de aandacht voor de meldplicht bij internationale detacheringen, die we er in dit verhaal uitlichten, is het voor u als ondernemer vanzelfsprekend van belang dat uw financiële basis óók op orde is als u in het buitenland onderneemt. Zoals uw financiële administratie, jaarrekening en aangiften. Een adviseur of accountant van accon■avm kan u hierin ondersteunen.

Met één vaste sparringpartner die beschikt over een internationaal netwerk van collega-experts in alle vakgebieden, hebt u een goed vertrekpunt voor uw internationale ambities.

Samen brengen wij u én uw onderneming verder, met focus op de toekomst. Ontdek meer tips voor internationaal ondernemen in ons online dossier.

Meer weten? Download hier de whitepaper.

Meer informatie
In samenwerking met Marlon Klijnhout, Specialist Belastingadvies van Accon-avm werken wij aan een 10-delige blog. In de blogs komen 10-tips voor ondernemen over de grens naar voren. Elke maand delen wij een nieuwe blog.

Wilt u meer weten over accon■avm? Of hebt u direct een vraag voor de experts? Neem contact op met Marlon Klijnhout via:

E: international@acconavm.nl  
T: 088 44 68 437
www.acconavm.nl

Overige blogs...

Laat een reactie achter