EEN GOEDE EXPORTSTRATEGIE | NEXT STEP IN EXPORT

INTRO

In dit webinar gaan we in een drietal  stappen (Voorbereiding, Strategische Keuzes en Implementatie)  een Internationale strategie toetsen en wellicht opnieuw opzetten. In deze sessies wordt via een pragmatische aanpak vorm en inhoud gegeven (handvatten) aan uw exportstrategie.

Sprekers

  • Evert Jan schouwstra, World Trade Center Leeuwarden (moderator)
  •  Sjoerd Beugelsdijk, Hoogleraar University of Groningen
  • Cees Homburg, werd op jonge leeftijd directeur van Homburg & Zn, één van de grootste bedrijven
    in het printen van keramiek destijds in Nederland. In het vervolg van zijn loopbaan vervulde hij leidende functies als marketing-, sales- en exportmanager. Homburg is op het moment de CEO van KoffieDirect. Daarnaast vervult hij met zijn internationale B2C ervaring een adviserende rol voor verscheidene grote bedrijven.
  • Roy van der Velde,  de extern directeur en adviseur van twee Duitse machinebedrijven. Hij heeft jarenlange ervaring in het aansturen van miljoenen bedrijven in de Food en Agro productiesector. Daarnaast werkte hij als projectleider in landen als de Verenigde Staten, de Verenigde Arabische Emiraten en Saoedi-Arabië. Met zijn kennis van export en internationale handel geeft hij B2B advies aan de nieuwe generatie. Roy heeft respect voor het reeds bestaande en probeert gezamenlijk de internationale kansen voor een onderneming te vergroten.

Laat een reactie achter