WEBINAR | You Will Be Hacked – NEXT STEP IN EXPORT

INTRO

Tijdens de webinar serie Next Step in Export staat deze keer internationale Cybersecurity centraal. 

Met de groeiende digitalisering in onze maatschappij neemt ook het aantal cyberaanvallen toe. Cybersecurity wordt daarmee een belangrijk onderdeel van het digitale ecosysteem. Er is dringende behoefte aan kennis op het gebied van cybersecurity.  Wie internationaal opereert krijgt hoe dan ook te maken met dreigingen vanuit de digitale hoek. Of the nou om Phishing, Spoofing of 1 van de vele andere manieren om gegevens te ontfutselen gaat. 

Erik Rutkens zal ons meenemen in de wereld van Cyber Security. Hij zorgt dat we up-to-date blijven over de laatste cybersecurity dreigingen en verteld wat je kan doen om je digitale weerbaarheid  te vergroten. Van de laatste ransomware aanvallen tot kwetsbaarheden in IoT. Hij legt de nood van veilige sofware uit en waarom we hackers zouden moeten omarmen. De vraag is niet of je gehackt wordt, maar wanneer en hoe vaak. 

Naast Erik Rutkens komt ook een ondernemer aan het woord die vertelt over zijn uitdagingen en implementatie van maatregelen om de digitale weerbaarheid te vergroten binnen een internationaal opererende organisatie,

Wil je weten hoe je je als bedrijf beter kan weren tegen Cybercrime, dan is dit webinar een must!  Registreer je nu via onderstaande button voor het 60 minuten durende webinar. 

Programma

 
  • Introductie door Joost Poutsma – WTC Leeuwarden
  • Presentatie van Erik Rutkens  – You Will Be Hacked!
  • Gesprek met ondernemer over ervaring Cybersecurity
  • Q&A

Bio van sprekers

Erik Rutkens, is practor digitaal veilige hard- en software aan Noorderpoort, voorzitter van de Stichting Cyber Security Centrum Noord-Nederland en directeur van Dayzero. Hij is vanuit Dayzero betrokken bij Hackslusive, Everable en TILT. Hij is ook medeoprichter en aandeelhouder van Zerocopter.

Met meer dan 20 jaar ervaring in cybersecurity weet Erik als geen ander welke nieuwe bedreigingen zich voordoen en wat organisaties kunnen doen om hun digitale weerbaarheid te vergroten. Hij spreekt en schrijft regelmatig over trends in cybersecurity, nieuwe ontwikkelingen en wet- en regelgeving op het gebied van cybersecurity en the Internet of Things.

Erik studeerde bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Met passie en overtuiging maakt Erik ons duidelijk waarom we goede hackers moeten omarmen. Hij vergelijkt het huidige internet met het Wilde Westen. Een rauwe, avontuurlijke, deels wetteloze samenleving van vrijbuiters. De vraag is dan ook niet of je gehacked wordt, maar wanneer.