Consultsessies – Bulgarije – Nearshoring

INTRO

Op vrijdag 7 oktober organiseert WTC Leeuwarden samen met de partner Peak Survenu individuele consultgesprekken voor bedrijven die interesse hebben om te outsourcen naar Bulgarije, de productie willen verplaatsen naar of willen opzetten in Bulgarije.

De oplossingen die Peak Survenu biedt zijn volledig op maat gemaakt en het team staat klaar om klanten bij te staan tijdens elke stap van hun reis naar Bulgarije. De lokale know-how, flexibiliteit en ervaring van de teamleden van Peak Survenu garanderen elke kleine of middelgrote klant een vlotte afhandeling van begin tot eind met volledige ondersteuning in het gehele traject.

Het klimaat voor nearshoring wordt steeds gunstiger door de huidige geopolitieke ontwikkelingen en de hoge brandstofprijzen. Ook de loonkostvoordelen die voorheen in Azië aanwezig waren zijn flink afgenomen ten opzichte van bijvoorbeeld Bulgarije. Bulgarije, met zijn nabije ligging, biedt een competitief en voortvarend zakelijk klimaat voor de Nederlandse ondernemers.

Wil je gebruik maken van het vrijblijvend consult of meer weten? Registreer via onderstaande contactgegevens om een tijdslot te reserveren.

Een afspraak maken kan door een mail te sturen naar: j.poutsma@wtcl.nl  of telefonisch  via +31 (0)58 294 1610