QUERÉTARO, MEXICO | WEBINAR

Querétaro, webinar 24th of september

Terugblik

Querétaro, een van de meest veilige, schone en rustige steden van Mexico, in de stad maken zo’n 2 miljoen inwoners daar gebruik van. De afgelopen 10 jaar stond de stad op nummer 1 als het ging om de groei en dat komt met name door de innovatieve ideeën op het gebied van land- en tuinbouw.

In de gehouden presentatie hebben Mr. Carlos Uribe; Chief Operating Officer WTC Querétaro& Cancun en Steven Büter, Chief Representative NBSO Mexico een uitgebreide beschrijving gegeven over kansrijke sectoren in combinatie met het ondernemen in Querétaro.

Querétaro is een van de steden die door World Trade Center Leeuwarden de kans heeft gekregen haar stad als promising city for international business te presenteren.

De stad is eind 19e eeuw begonnen met het aanleggen van de infrastructuur, het oprichten van scholen en het ontwikkelen van de landbouwactiviteiten. Inmiddels is de stad uitgegroeid tot een populaire stad voor Research and Development (R&D) organisaties en bloeit het van de scholen die zorgen voor een positief vooruitzicht. IT, Financial Services en Renewable Energy zijn 3 populaire industrieën van Querétaro.

Het NBSO is een organisatie die Nederlandse ondernemers ondersteund bij zaken doen in Mexico met behulp van vertegenwoordigers, samenwerkingspartners, marktinformatie en informatie over lokale wet- en regelgeving.

Er zijn wel een aantal verschillen waar u rekening mee moet houden tijdens het zakendoen in Mexico. Onderschat de hiërarchie in Mexico niet, ook in de taal (denk aan aanspreekvormen) en het groeten van de zakenpartners komt dit terug. Mexicanen vinden familie en vrienden ook erg belangrijk, ook met zakenpartners is het opbouwen van een vriendschappelijke band een teken van loyaliteit en vertrouwen

Meer weten over het zakendoen in Querétaro, bekijk dan het webinar of neem contact met ons op.

  • Brief introduction by Mr Evert Jan Schouwstra, WTC Leeuwarden
  • Presenting Queretaro video
  • Presentation about WTC Queretaro: ”How does it work and what is their main focus?”
  • NBSO Presentation: “How did the Dutch get so successful in Queretaro and how can your company be next?”
  • Q&A

Webinar and presentations

Download presentation(s) & recording webinar | QUERÉTARO, MEXICO

Laat een reactie achter