MANILA, PHILIPPINES | WEBINAR

WTC Leeuwarden webinar series - Promising city: Manila Manilla

Intro

Op donderdag 5 november staat Manilla centraal in onze webinar serie ‘Promising Cities for International Business’. In samenwerking met WTC Manila geven we u inzicht in o.a. de kansrijke sectoren die Manilla, Filipijnen biedt.

De belangrijkste sector in Ierland is de ICT-sector. Veel (vooral Amerikaanse) ICT-bedrijven hebben er een vestiging. Daarnaast is de farmaceutische sector één van de belangrijkste pijlers waarop de Ierse economie is gebouwd. Zes op de tien meest verkochte medicijnen ter wereld worden in Ierland geproduceerd. De Ierse milieusector zit momenteel in een lift, bijvoorbeeld bij offshore-projecten. Er is veel vraag naar buitenlandse technologieën en systemen die zij kunnen implementeren. Kansen en uitdagen liggen er dus genoeg.

Tijdens dit webinar wordt de stad met een korte video gepresenteerd, wordt ingegaan op kansrijke sectoren, worden mogelijkheden voor export en import besproken alsook de manier van zakendoen en hoe je in contact komt met een betrouwbare zakenpartner. 

Programma

Korte inleiding door de heer Evert Jan Schouwstra, WTC Leeuwarden

 Presenting Manilla video

Presentatie over Manilla:

  • Geografische locatie, hoe de handel is begonnen, import en export en industrieën
  • WTC Manilla: Wat is onze rol in de handel?
  • Relatie tussen Filippijnen en Nederland

Q&A

Laat een reactie achter