Ledenbijeenkomst | Zomerevenement

WTC Leeuwarden zomerbijeenkomst 2024
Net als afgelopen jaren organiseert het WTC Leeuwarden|Noord-Nederland weer een zomerbijeenkomst! Deze zomerbijeenkomst is de ideale kans om andere leden te spreken in een informele setting, terwijl je geniet van een leuk en divers dagprogramma verzorgt door het WTC team. Als gewaardeerd lid van het WTC Leeuwarden|Noord-Nederland nodigen wij je ook dit jaar weer van harte uit. De zomerbijeenkomst vindt plaats op 27 juni vanaf 13:00.
 
Dit jaar heeft ons team een programma samengesteld met de volgende activiteiten: varen met een luxe sloep, een rondleiding bij het Skûtsjemuseum en een gezamenlijk dinerbuffet.
 
Het programma is als volgt:
13:00 – Verzamelen in Grou bij Waterbedrijf Anja
13:30 – Het water op! We varen naar het Skûtsjemuseum
15:00 – Aankomst Skûtsjemuseum (incl. rondleiding)
16:30 – Het water op met koers naar het diner!
17:30 – Dinerbuffet bij Het Theehuis in Grou
 
Over de loop van de dag zullen wij drankjes en versnaperingen verzorgen. Bij het diner kan je tussen 17:30 en 19:30 genieten van een drankenpakket (fris/huiswijn/tapbier).
 
Lijkt je het leuk om hierbij aanwezig te zijn? Dan zien wij je aanmelding graag voor 30 mei tegemoet. Dit in verband met de reservering. Voor deze bijeenkomst kunnen alleen leden van het WTC Leeuwarden|Noord-Nederland zich aanmelden. Dit doe je door je via de volgende link: https://forms.gle/mTTcSKzK2amWaw7L6
 
Wij kijken ernaar uit om je op de 27e juni te mogen verwelkomen voor wat met zekerheid een gezellige en goed gevulde dag gaat worden.