Business Seminar met Vietnamese delegatie uit Binh Dinh op 15 juli bij The Market Hotel

Op maandag 15 juli 2024 organiseert het WTC een business seminar met de Vietnamese ambassadeur en een delegatie uit Binh Dinh bij The Market Hotel in Groningen. Dit seminar biedt een unieke gelegenheid om niet alleen waardevolle kennis op te doen over zakendoen in Vietnam, maar ook om rechtstreeks te netwerken met de Vietnamese ambassadeur en hun delegatie.

Tijdens het seminar zullen de vertegenwoordigers van de provincie en de Vietnamese ambassadeur presentaties geven over de zakelijke kansen en samenwerkingsmogelijkheden tussen Nederland en Vietnam, en specifiek met de provincie Binh Dinh. Deelnemende bedrijven krijgen de kans om zich kort te presenteren tijdens het seminar. Daarnaast is er tijdens de lunch ruimte om te netwerken en potentiële samenwerkingen verder te verkennen.

Waarom deelnemen?

  • Leer over zakelijke kansen en samenwerkingen tussen Nederland en Vietnam, met speciale focus op de provincie Binh Dinh.
  • Ontmoet de Vietnamese ambassadeur en potentiële zakenpartners, en breid uw internationale netwerk uit tijdens de netwerklunch, verzorgd door de provincie Binh Dinh.

Interesse om deel te nemen? 
Mis deze kans niet om uw bedrijf te presenteren en samenwerkingsmogelijkheden te verkennen! Er zijn slechts 15 plaatsen beschikbaar, dus meld u snel aan vóór 5 juli door contact op te nemen met Quoc My Tran via q.tran@wtcl.nl.