CONSULT | Centraal-Azië

Ontdek Zakelijke Mogelijkheden in Centraal-Azië met GIMOES!

Op 12 april aanstaande organiseert WTC Leeuwarden samen met het Groninger Instituut voor Midden- en Oost-Europese Studies (GIMOES) een consultdag, waarbij de focus ligt op zakelijke kansen in Centraal-Azië. Dit gebied omvat landen met een groeiend economisch potentieel, waaronder Kazachstan, Oezbekistan, Kirgizië, Turkmenistan, en Tadzjikistan.

Centraal-Azië biedt waardevolle zakelijke kansen voor Nederlandse ondernemingen, met landen zoals Kazachstan, Oezbekistan en Kirgizië die groeipotentieel laten zien. De overvloed aan natuurlijke hulpbronnen, zoals energie en mineralen, creëert investeringsmogelijkheden, terwijl de behoefte aan infrastructuurontwikkeling en technologische vooruitgang samenwerking in de bouw, transport en technologie stimuleert. De gunstige geografische ligging als schakelpunt tussen Europa en Azië versterkt Centraal-Azië als een opkomende markt voor internationale expansie.

De consulten van 45 minuten per organisatie bieden inzicht in de zakelijke kansen in Centraal-Azië, de diverse zakenculturen, en hoe u zich het beste kunt profileren en de kansen kunt benutten.

Aanmelden
Mocht u nieuwsgierig zijn of uw interessegebied binnen dit bereik valt, neem dan gerust contact op met Ruben Mekkering via r.mekkering@wtcl.nl of via +31 (0)58 294 1610.
Mis deze kans niet om uw zakelijke mogelijkheden in Centraal-Azië te verkennen!

Over GIMOES

GIMOES heeft een rijke traditie in het verbinden van Nederlandse bedrijven met partners in deze regio’s, mede dankzij hun samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen en diverse (inter)nationale overheidsinstanties. Als dé partner voor het leggen van nieuwe contacten, biedt GIMOES tijdens deze consultdag de gelegenheid voor bedrijven om vragen te stellen en inzicht te krijgen in zakelijke kansen in Centraal-Azië. Meer informatie via www.linkedin.com/company/gicees/