Consultsessies – Ghana

INTRO

Op 11 oktober organiseert World Trade center Leeuwarden in samenwerking met the Netherlands African Business Council (NABC) een consultdag over Ghana.  Tijdens het gesprek van 45 minuten kom je erachter of er mogelijkheden zijn voor je product of dienst in Ghana. 

Ghana is een land met 31 miljoen inwoners met een snelgroeiende, jonge, wereldwijd en digitaal verbonden bevolking. Veel Ghanezen hebben sterke persoonlijke of zakelijke banden met het westen en een sterke affiniteit met westerse merken en technologie.  Naast de traditionele sectoren landbouw, mijnbouw – en meer recentelijk olie- en gaswinning – groeien de digitale, financiële, onderwijs- en franchisesectoren in Ghana snel.  

 

Ghana’s  ontwikkelende gezondheidszorg, toeristische sector, wegen, spoorwegen, scheepvaart en haveninfrastructuur bieden kansen voor Amerikaanse bedrijven. Ghana’s Atlantische havens en goede bereikbaarheid maken het een uitstekend platform voor zakendoen in Afrika. Als gastheer voor het nieuwe secretariaat van de Afrikaanse continentale vrijhandelszone staat Ghana in het hart van de transformerende regionale integratie van Afrika en is het een uitstekende plek om uw bedrijfsstrategie voor het Afrikaanse continent te lanceren. 

De Netherlands-African Business Council (NABC) is de leidende organisatie voor handels- en investeringsbevordering voor Afrika in Nederland.  het doel van de NABC is om bedrijven te informeren, inspireren, katalyseren en in contact te brengen met de mogelijkheden van Afrika en om bedrijven te helpen bij het maken van zelfverzekerde beslissingen over wanneer, waar en hoe zaken te doen in Afrika. Het NABC leidt vandaag een netwerk van bijna 250 geëngageerde en diverse leden en heeft toegang tot een gemeenschap van meer dan 10.000 Afrikaanse en Europese bedrijven, instituten, overheidsinstanties en anderen die geïnteresseerd zijn in zakendoen in Afrika.

 Plan nu een consultgesprek in voor dinsdag 11 oktober

Neem contact op via j.poutsma@wtcl.nl of via +31 (0)58 294 1610