Consultsessies – Kazachstan

INTRO

Eerste stappen op de Kazachse markt? Op vrijdag 4 november organiseert World Trade Center Leeuwarden samen met  Hans van Koningsbrugge, professor in Russische geschiedenis en politiek en specialist in de CIS-landen aan de Rijksuniversiteit van Groningen en tevens directeur van het Nederland Rusland (NRCE), Dick Bongard, ex-CEO DSM Rusland en Kazachstan en collega Pavel Siniaev individuele consultgesprekken over Kazachstan.

De economie van Kazachstan is sinds zijn onafhankelijkheid in 1991 enorm gegroeid. De economie van Kazachstan biedt kansen in verschillende sectoren, waaronder landbouw, duurzame energie en afvalbeheer.

In de strategy 2050 richt de Kazachstaanse overheid zich sterk op het verbeteren van diverse sectoren mede door middel van het aantrekken van buitenlandse investeringen.

Kazachstan biedt voor ondernemers veel kansen, ook in de huidige tijd. Heeft u interesse om te kijken welke kansen er zijn voor uw organisatie? Plan dan nu uw consultgesprek in.

Bent u zakelijk getroffen door de oorlog in Oekraïne of de sancties tegen Rusland en de daaruit volgende handelsbeperkingen? Kijk eens naar de subsidie SIB alternatieve markten van de RVO

 

Plan nu uw  consultgesprek in voor vrijdag 4 november

Neem contact op met Joost Poutsma via j.poutsma@wtcl.nl of via +31 (0)58 294 1610