Consultsessies – Vertegenwoordiging Duitsland

INTRO

Voor die bedrijven die een GmbH in Duitsland willen starten maar voor wie eigen personeel nog net een stap te vroeg is, biedt onze partner Transfer.lc de mogelijkheid  gebruik te maken van hun lokaal sales & marketing team in Düsseldorf. Interesse? Schrijf je in voor de consultdag Duitsland om meer over dit concept te horen.

Op donderdag 14 juli organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met partner TRANSFER.LC individuele consult gesprekken over Duitsland. Elk consult duurt 45 minuten en is kosteloos en is ter oriëntatie.

Een bruto nationaal product van € 3.336 miljard. Meer dan 83 miljoen inwoners. Inkomens die tot de hoogste van Europa behoren. En dat allemaal op een steenworp afstand. Duitsland is een kansrijke markt. Zeker voor Nederlandse ondernemers. Denkt u na over de stap naar Duitsland?

Er zijn natuurlijk een aantal manieren om uit te breiden naar ons buurland.

  • Een dochteronderneming oprichten (Tochterunternehmens)
  • Een nevenvestiging opzetten (Zweigniederlassung)
  • Een onzelfstandige vestiging opzetten (Betriebsstätte)
  • Vertegenwoordiging/ door TRANSFER ook wel Local Sales Office constructie genoemd.

TRANSFER.LC biedt als mogelijkheid het verkrijgen van een Local Duits Sales Office met een eigen lokaal marketing & sales team. Met behulp van betrokken marketing & sales specialisten met kennis en contacten in de Duitse markt wordt uw organisatie op een zeer transparante en bekwame manier aan meer omzet over de grens geholpen. Deuren worden geopend, afspraken verricht, deals worden gesloten in samenspraak met u, aftersales activiteiten uitgevoerd. De professionals beschikken over een uitgebreide commerciele ervaring kennis van de manier om met Duitse targets deals te sluiten, kwaliteiten en een breed netwerk van lokale Duitse contacten.

Interesse om uit te zoeken of dit geschikt is voor uw organisatie? Plan nu uw kosteloze consultgesprek in. De gesprekken vinden plaats te Leeuwarden met Gerald Baal, CEO van TRANSFER.LC

TRANSFER.LC heeft eigen kantoren in verschillende landen in o.a. Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Mexico, Colombia, Brazilië. De diverse TRANSFER.LC kantoren beschikken over eigen marketing & sales teams met ruime ervaring in o.m. internationaal zakendoen, partnerselectie/matchmaking, sluiten van deals, contracting en het genereren van omzet over de grens voor haar opdrachtgevers. De kantoren hebben een uitgebreid netwerk, kennen de Nederlandse en lokale markten en en staan bekend om hun doelgerichtheid en resultaten. Meer dan 12.000 bedrijven hebben reeds gebruik gemaakt van de resultaatgerichte diensten van TRANSFER. LC. Meer weten over de diensten en opdrachtgevers van TRANSFER.LC? Download dan de flyer via de button hieronder

Van de bedrijven die met TRANSFER.LC werken scoort scoort 25% deals binnen 6 maanden, 50% binnen 12 maanden en binnen 24 maanden scoort 100% deals.

Interesse om er achter te komen of dit past bij uw organisatie? Plan nu uw kosteloze consultgesprek in voor donderdag a.s. 14 juli

Neem contact op via j.poutsma@wtcl.nl of via +31 (0)58 294 1610