Optimale klantbeleving naar een hoger niveau

Management Event met inspirerende video-cases

Onlangs heeft Q4Change events mogen verzorgen voor Roll Group in Hamburg en Maastricht.

Wereldwijd werden de deelnemers ingevlogen om deel te nemen.

Doel van de events was om de samenwerking naar een nog hoger niveau te krijgen en te zorgen voor een optimale klantbeleving met eigenaarschap.

Logo Roll Group

Roll Group verzorgt zware ladingen zowel te land als ter zee. Deze uitzonderlijke combinatie van transport- en installatiemogelijkheden stelt ons in staat complete Factory to Foundation-oplossingen te bieden. Gecombineerd met onze engineering expertise en unieke know-how, maakt dit Roll Group tot de geprefereerde zware lading partner die effectieve, innovatieve en duurzame diensten aanbiedt.

De deelnemers zijn verdeeld in groepen en kregen ieder hun eigen Video-case met de benodigde uitdagingen. In de opgenomen video’s werd de benodigde informatie prijsgegeven.

In deze video zaten ook zogenaamde “Easter eggs” verstopt. Zo kon op een leuke manier worden bekeken hoe ze werden opgepakt en hoe de creativiteit en inventiviteit werd ingezet.

Het was de bedoeling om een korte presentatie te geven van het voorstel dat door de groep was samengesteld.  Door de groepen de ene keer de rol als leverancier en de andere keer de rol als klant te geven werd bereikt dat er gekeken en gedacht werd vanuit verschillende standpunten.

De uiteindelijk voorstellen zijn aan alle deelnemers gepresenteerd en middels onze app is er toen gestemd welk voorstel de deelnemers zelf uiteindelijk het beste vonden.

De groep met het winnende voorstel is beloond met een trofee in de vorm van een gegraveerde champagnekoeler met een mooie fles bubbels.

Over Q4Change

Wij helpen bedrijven hun missie en visie te vertalen naar de business van vandaag. Dat doen we met op maat gemaakte veranderprogramma’s op strategisch niveau én door deze ook uit te voeren. We begeleiden daarbij directies en faciliteren workshops voor medewerkers, waarbij we sturen op samenwerking in de hele organisatie.

Logo Q4Change

Ook interesse in een workshop, event of een op maat gemaakt verandertraject? Neem dan contact op met Erik van Os.

Erik van Os - Q4Change

Erik van Os

erik@q4change.com

085 023 96 80