CONSULT | Scandinavië

2024 11 08 WTC Leeuwarden Consultdag Scandinavië

Op vrijdag 8 november organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met onze Partner Market Link opnieuw individuele consultgesprekken over Scandinavië.

Steeds meer Nederlanders zien kansen liggen op de Scandinavische markt. Er zijn veel overeenkomsten tussen de Scandinavische landen, maar naast de overeenkomsten zijn er ook verschillen tussen Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden.

De consulten van 45 minuten per organisatie bieden inzicht in de zakelijke kansen in Scandinavië, de diverse zakenculturen, en hoe u zich het beste kunt profileren en de kansen kunt benutten.

Interesse om deel te nemen?
Registreer u hier direct voor het vrijblijvende en kosteloze consult. De gesprekken vinden plaats te Leeuwarden met Callette Terhaerdt Losic van Market Link Scandinavia AB.

Neem contact op met Ruben Mekkering via r.mekkering@wtcl.nl of via +31 (0)58 294 1610.

Over Market Link

Market Link is gespecialiseerd in de Nordics en de activiteiten van Market Link richten zich op het leggen van zakelijke contacten tussen bedrijven uit Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland. De focus ligt op het ondersteunen van bedrijven richting de Noordelijke landen en op het creëren van het juiste raamwerk voor een succesvolle marktentree. Sinds 1985 hebben ze meer dan 2000 bedrijven ondersteund bij het opstarten en uitbreiden van exportgerelateerde activiteiten. Meer informatie via www.marketlink.se/nl