CONSULT | Caucasus

2024 11 15 WTC Leeuwarden Consultdag Caucasus

Ontdek Zakelijke Kansen in de Kaukasus

Op vrijdag 15 november organiseert WTC Leeuwarden individuele kosteloze consultgesprekken over de Kaukasus regio in samenwerking met het Groninger Instituut voor Midden- en Oost-Europese Studies (GIMOES). Een unieke kans voor ondernemers die willen uitbreiden naar een gebied vol potentieel en mogelijkheden. Hier ontdek je waarom de Kaukasus een opkomende markt is en hoe jouw bedrijf hiervan kan profiteren.

Waarom de Kaukasus?
Met adembenemende landschappen en een rijke geschiedenis biedt de Kaukasus niet alleen een culturele schat, maar ook talloze zakelijke mogelijkheden. De regio omvat landen als Georgië, Armenië, Azerbeidzjan, en enkele delen van Rusland, Iran en Turkije. Deze diverse samenstelling creëert een dynamische markt met verschillende sectoren die klaar staan voor groei.

Zakelijke Kansen in de Kaukasus

  1. Economische Groei: De Kaukasus ondergaat een economische transformatie, wat kansen biedt voor investeerders en ondernemers.

  2. Toerisme: Met prachtige natuurgebieden, historische bezienswaardigheden en unieke culturele ervaringen is de Kaukasus een opkomende bestemming voor toeristen.

  3. Energie Sector: Azerbeidzjan staat bekend om zijn olie- en gasreserves, wat mogelijkheden biedt voor samenwerking in de energie-industrie.

  4. Landbouw en Voedselproductie: De vruchtbare grond in delen van de Kaukasus maakt het een ideale regio voor landbouw en voedselproductie.

De consulten van 45 minuten per organisatie bieden inzicht in de zakelijke kansen in de Kaukasus regio (expertise van het GIMOES beslaat de landen Armenië, Azerbeidzjan en Georgië), de diverse zakenculturen, en hoe u zich het beste kunt profileren en de kansen kunt benutten.

Aanmelden
Mocht u nieuwsgierig zijn of uw interessegebied binnen dit bereik valt, neem dan gerust contact op met Ruben Mekkering via r.mekkering@wtcl.nl of via +31 (0)58 294 1610.
Mis deze kans niet om uw zakelijke mogelijkheden in de Kaukasus te verkennen!

Over GIMOES

GIMOES heeft een rijke traditie in het verbinden van Nederlandse bedrijven met partners in deze regio’s, mede dankzij hun samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen en diverse (inter)nationale overheidsinstanties. Als dé partner voor het leggen van nieuwe contacten, biedt GIMOES tijdens deze consultdag de gelegenheid voor bedrijven om vragen te stellen en inzicht te krijgen in zakelijke kansen in Centraal-Azië. Meer informatie via www.linkedin.com/company/gicees/