CONSULT | Frankrijk

2024 09 06 WTC Leeuwarden Consultdag Frankrijk

Frankrijk behoort al jarenlang tot de top 5 van belangrijkste handelspartners voor Nederland. Het is ook nog de nummer 2 markt van Europa, de 7de economie van de wereld, en dat allemaal op 2 uur rijden van de Nederlandse grens. Franse afnemers zijn steeds meer op zoek naar innovatieve leveranciers uit Nederland. Maar liefst 8% van onze export gaat naar Frankrijk. Dat zou veel hoger kunnen zijn. 

Veel ondernemers lopen aan tegen de taal, de cultuur, de manier van zakendoen, én het vinden van de juiste ingangen. Onze partner TRANSFER.LC biedt reeds 25 jaar een interessante oplossing hiervoor vanuit hun kantoor te Parijs.

Op vrijdag 6 september organiseert World Trade Center Leeuwarden, in samenwerking met onze partner TRANSFER.LC, individuele kosteloze consultgesprekken over Frankrijk. De gesprekken zijn bedoeld voor bedrijven die interesse hebben om in het land zaken te doen of die hun bestaande omzet willen verhogen. Deze individuele gesprekken duren 45 minuten per organisatie en worden gevoerd met de landspecialisten van TRANSFER.

Het consult biedt u de kans om meer omzet te halen uit de Franse markt. Het creëren van ingangen bij gerenommeerde Franse partijen, variërend van grote retailketens, bouwondernemingen, energiebedrijven, multinationals, ziekenhuizen, overheidsinstanties, hightechreuzen, en landbouworganisaties. Tijdens de sessie kunt u al uw vragen stellen, bijvoorbeeld over kansen, ontwikkelingen en mogelijkheden voor uw organisatie. 

Interesse om deel te nemen?
Registreer u hier direct voor het vrijblijvende en kosteloze consult. De gesprekken vinden plaats te Leeuwarden met Gerald Baal, CEO van TRANSFER.LC.

Neem contact op met Ruben Mekkering via r.mekkering@wtcl.nl of via +31 (0)58 294 1610.

À bientôt!

Over TRANSFER.LC

Met een eigen kantoor in Parijs, biedt TRANSFER de Nederlandse ondernemers een “lokaal Frans verkoopkantoor” met een eigen lokaal marketing & sales team zonder dat deze bij u op de payroll komen te staan. Met behulp van de kennis en contacten in de Franse markt wordt uw organisatie op een zeer transparante en bekwame manier aan meer omzet in Frankrijk geholpen. Deuren worden geopend, afspraken verricht, deals worden gesloten in samenspraak met u en aftersales activiteiten uitgevoerd. De lokale Franse professionals beschikken over een uitgebreide commerciële ervaring en weten hoe je met Franse targets deals moet sluiten. Tevens beschikken zij over een breed netwerk van lokale Franse contacten en zijn daarnaast vloeiend Nederlands- /Engelstalig. Meer dan 14.000 bedrijven hebben reeds gebruik gemaakt van de resultaatgerichte diensten van TRANSFER.LC.