CONSULT | Latijns-Amerika

10-11-2023 Consultdag Latijns-Amerika | WTC Leeuwarden

Met ruim 670 miljoen consumenten, is Latijns-Amerika een zeer kansrijke regio voor Nederlandse bedrijven die groeimarkten zoeken buiten Europa. De regio telt 2 van de top 15 economieën ter wereld, namelijk Brazilië (#12) en Mexico (#15) en kan tevens dienen als opstap naar Noord-Amerika! Er is een groeiende middenklasse met een stijgende koopkracht en de landen vragen steeds meer naar buitenlandse kennis en producten voor de modernisering van de lokale bedrijvigheid. Hierin kan Nederland een grote rol in spelen.

Op vrijdag 10 november organiseert WTC Leeuwarden samen met partner TRANSFER.LC individuele kosteloze consultgesprekken voor bedrijven die interesse hebben om de omzet uit te bouwen in Latijns-Amerika. Het consult duurt 45 minuten per organisatie en biedt u de kans om meer te weten over Latijns-Amerika, haar verschillende zakenculturen, hoe u per land zich het beste kan profileren, welke kansen zich voordoen, én hoe deze kansen te benutten

Over TRANSFER.LC
TRANSFER heeft eigen kantoren in onder andere Nederland, Brazilië, Mexico, Colombia, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Spanje. De diverse TRANSFER kantoren beschikken over eigen marketing & sales teams met ruime ervaring in het ondersteunen van Nederlandse bedrijven bij het behalen van meer omzet in deze landen. De kantoren hebben een uitgebreid netwerk, kennen de Nederlandse en lokale markten en staan bekend om hun doelgerichtheid en resultaten. Meer dan 14.000 bedrijven hebben reeds gebruik gemaakt van de resultaatgerichte diensten van TRANSFER. LC. 

Interesse om deel te nemen aan de consultdag Latijns-Amerika?
Neem contact op met Liset Eertman via l.adnan-eertman@wtcl.nl of via +31 (0)58 294 1655.

De gesprekken vinden plaats op 10 november te Leeuwarden met Gerald Baal, CEO van TRANSFER.LC