Boost jouw onderneming met internationale werkstudenten!

Team AIESEC groep

Heeft jouw bedrijf vacatures die moeilijk te vullen zijn, of wil jij jouw onderneming internationaal op de kaart zetten? Neem dan contact op met AIESEC Noord Nederland!

Wij zijn AIESEC, een internationale studentenorganisatie die traineeships organiseert voor bachelor- of masterstudenten uit het buitenland. De studenten doen dit niet vanuit hun studie, maar vanuit eigen initiatief, waardoor ze zeer gemotiveerd zijn. Op dit moment beschikken we over een wereldwijde pool van 5000+ studenten en opereren we in meer dan 100 landen. Dit zorgt ervoor dat we tussen de 60 tot 80 reacties krijgen op één vacature! Daarnaast zijn wij een not-for-profit organisatie, waardoor we zeer goedkoop onze service kunnen aanbieden. Tot slot nemen we veel praktische zaken uit handen, zoals het regelen van een visum en het ondersteunen in de zoektocht naar residentie.

Al voor 75 jaar stuurt AIESEC wereldwijd jonge werkstudenten naar grote bedrijven, non-profit organisaties en startups, met als doel het ontwikkelen van de leiders van morgen.

Geïnteresseerd? Neem dan een kijkje op https://aiesec.nl/partner en ontdek alle mogelijkheden, of neem direct contact op met een van onze acquisitiemanagers.

Team AIESEC