Lancering nieuwe Export Communities

WTC Leeuwarden - Export Communities

Exporteer je en wil je ervaringen uitwisselen met andere exporteurs? Wil je kennis en contacten opdoen binnen een specifieke sector en/of regio? Dan zijn onze Export Communities wellicht iets voor jou.

Met gelijkgestemden kom je met regelmaat bijeen om ervaringen uit te wisselen, kennis op te doen en netwerken te delen.

Op korte termijn gaan we van start met nieuwe communities op het gebied van exporteren naar een aantal specifieke regio’s.

Wat is een Export Community?
Een Export Community bestaat uit een selecte groep van maximaal vijftien niet-concurrerende exporterende noordelijke mkb-bedrijven die internationaal hun producten of diensten leveren.

De leden van een Export Community komen vier keer per jaar fysiek bij elkaar. Tijdens een bijeenkomst wordt een export gerelateerd thema besproken. De thema’s worden door de deelnemers bepaald. Afhankelijk van het thema worden specialisten of ervaringsdeskundigen uitgenodigd om het thema toe te lichten. Iedere bijenkomst is bij één van de deelnemers of op een interessante locatie. De bijeenkomst wordt afgesloten met een diner om optimaal te kunnen te netwerken. Lees hier meer over de export communities.

Welke Export Communities bieden wij aan?
De Export Communities zijn ingedeeld op basis van een specifieke sector en op basis van een bepaalde regio.

Vorig jaar zijn we van start gegaan met de Export Community Agro Machinery & Supplies en Export Community Food B2C.

Nu zijn we er klaar voor om Export Communities te lanceren voor het Midden-Oosten, Noord-Amerika en de CIS-landen (Gemenebest van Onafhankelijke Staten).

Exporteer jij al naar één of meer van deze landen uit deze regio’s en wil je kennis, contacten en ervaringen uitwisselen met gelijkgestemden? Neem dan contact met ons op!