Export Community bijeenkomst Agro Machinery & Supplies

Export Community Agro Machinery & Supplies - Bijeenkomst Bos Konstruktie

Opvallend was de vraag naar het zakendoen in de USA de vorige bijeenkomst. Daarom zal dit dan ook het thema zijn voor deze bijeenkomst. Wij zijn bezig met een aantal sprekers vanuit het WTC netwerk in de USA binnen te halen die inzicht kunnen geven in de ontwikkeling van de agrarische sector in een aantal regio’s in de USA.

Programma

15:00 inloop

15:15 opening

15:20 introductie nieuwe deelnemers

15:30 introductie Bos Konstruktie- en Machinebouw en rondleiding – gastheer Joris Bos

16:30 thema mogelijkheden op de Noord Amerikaanse markt & evaluatie Agro Show 2023

18:30 buffet diner

De Export Community Agro Machinery & Supplies komt 4 keer per jaar fysiek bijeen om kennis en ervaring uit te wisselen. Voor iedere bijeenkomst wordt door de community een thema bepaald, over dit thema wordt kennis en ervaring uitgewisseld en gediscussieerd. Denk bijvoorbeeld aan distributiekanalen, land specifieke aanpak, cultuur en wet- en regelgeving. Afhankelijk van het thema worden al dan niet specialisten of ervaringsdeskundigen uitgenodigd om het thema te verrijken. Een bijeenkomst wordt gehouden bij één van de deelnemers of op een interessante locatie en wordt afgesloten met een diner om onderling optimaal te kunnen netwerken. Als coördinator is Jan Lok aangesteld.

Om deel te kunnen nemen aan de bijeenkomsten word je als bedrijf lid van deze Export Community. De kosten voor deelname zijn € 1025,- per jaar. met het lidmaatschap kan ook gebruik gemaakt worden van allen diensten en evenementen die het reguliere WTC lidmaatschap biedt:

  • 2 keer per jaar een B2B Parnersearch uitvoeren voor het vinden van potentiële partners, dealers of  klanten in het buitenland. 
  • Toegang tot een wereldwijd netwerk bestaande uit 315 WTC kantoren in 92 landen.
  • Deelname aan leden evenementen
  • Deelname aan kenniskringen 

De Export Community Food Agro Machinery & Supplies bestaat uit een selecte groep van maximaal 15 niet-concurrerende Noordelijke MKB bedrijven die internationaal hun producten verkopen, niveau DGA’s, general managers, export verantwoordelijken. 

Heeft u vragen over de Export Community Agro Machinery & Supplies? Heeft u interesse om deel uit te maken van deze Export Community? Neem dan contact op met: 

Evert Jan Schouwstra, Managing Director WTC Leeuwarden
Email: e.schouwstra@wtcl.nl
Mobile: +31 (0)6 1003 4513