Bijeenkomst Export Community Food B2C

Export Community Food B2C - Bijeenkomst Cranberry Terschelling

Wil jij een uniek kijkje achter de schermen bij Cranberries Terschelling? Dat kan! Op 28 september vindt de Export Community Food B2C plaats bij Cranberries Terschelling. Hans van Keulen, directeur van Cranberries Terschelling neemt ons mee in de wereld van de rode besjes!

Programma

07:45 verzamelen Doeksen Harlingen
08:15 vertrek snelboot
09:05 aankomst West Terschelling
09:15 fietsen ophalen en vertrek naar de Bessenschuur
09:30 aankomst en ontvangst met koffie en gebak
10:00 start programma – presentatie Hans van Keulen – intro Cranberry Terschelling BV
10:30 discussie ronde – thema’s suikertax, logistieke uitdagingen 
12:30 lunch
13:00 bezoek plukvelden
15:30 bessensorteerpunt op West Terschelling
16:25 snelboot naar Harlingen
17:15 aankomst Harlingen
18:30 buffet

De Export Community Food B2C komt 4 keer per jaar fysiek bijeen om kennis en ervaring uit te wisselen. Voor iedere bijeenkomst wordt door de community een thema bepaald, over dit thema wordt kennis en ervaring uitgewisseld en gediscussieerd. Denk bijvoorbeeld aan distributiekanalen, land specifieke aanpak, cultuur en wet- en regelgeving. Afhankelijk van het thema worden al dan niet specialisten of ervaringsdeskundigen uitgenodigd om het thema te verrijken. Een bijeenkomst wordt gehouden bij één van de deelnemers of op een interessante locatie en wordt afgesloten met een diner om onderling optimaal te kunnen netwerken. Als coördinator is Ferry Szován aangesteld. Ferry heeft een erg rijke ervaring in de internationale retail en voedingsindustrie. 

Om deel te kunnen nemen aan de bijeenkomsten word je als bedrijf lid van deze Export Community. De kosten voor deelname zijn € 1025,- per jaar. met het lidmaatschap kan ook gebruik gemaakt worden van allen diensten en evenementen die het reguliere WTC lidmaatschap biedt:

  • 2 keer per jaar een B2B Parnersearch uitvoeren voor het vinden van potentiële partners, dealers of  klanten in het buitenland. 
  • Toegang tot een wereldwijd netwerk bestaande uit 315 WTC kantoren in 92 landen.
  • Deelname aan leden evenementen
  • Deelname aan kenniskringen 

De Export Community Food B2C bestaat uit een selecte groep van maximaal 15 niet-concurrerende Noordelijke MKB bedrijven die internationaal hun producten leveren aan de retail sector, niveau DGA’s, general managers, export verantwoordelijken. 

Heeft u vragen over de export community Food B2C? Heeft u interesse om deel uit te maken van deze Export Community? Neem dan contact op met: 

Evert Jan Schouwstra, Managing Director WTC Leeuwarden
Email: e.schouwstra@wtcl.nl
Mobile: +31 (0)6 1003 4513

Ferry Szován, Coördinator WTC Leeuwarden
Email: ferry@szovan.nl
Mobile: +31 (0)6 205 984 97