Consultsessies – Vertegenwoordiging in Frankrijk

3-2-23 Consultdag Frankrijk (Louvre)

INTRO

Voor die bedrijven die een S.A.R.L. in Frankrijk willen starten maar voor wie eigen personeel nog net een stap te vroeg is, biedt onze partner Transfer.LC de mogelijkheid  gebruik te maken van hun lokale sales & marketing team in Parijs. 

Op vrijdag 3 februari 2023 organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met partner TRANSFER.LC individuele consult gesprekken over Frankrijk. Elk consult duurt 45 minuten per bedrijf.

Frankrijk behoort al jarenlang tot onze belangrijkste handelspartners. In handelsvolume staat het land nog voor economische grootmachten als de Verenigde Staten en China. We doen ook steeds meer zaken met de Fransen. De totale waarde van in- en uitvoer lag in 2021 met € 66,1 miljard, in 2020 was dit € 52 miljard. (bron: RVO)

Er zijn natuurlijk een aantal manieren om uit te breiden naar Frankrijk:

  • Een dochteronderneming oprichten
  • Een nevenvestiging opzetten
  • Een onzelfstandige vestiging opzetten
  • Vertegenwoordiging door TRANSFER mbv een lokaal saleskantoor

TRANSFER.LC biedt de Nederlandse ondernemers een Lokaal Frans Sales Office met een eigen lokaal marketing & sales team. Met behulp van betrokken marketing & sales specialisten met kennis en contacten in de Franse markt wordt uw organisatie op een zeer transparante en bekwame manier aan meer omzet over de grens geholpen. Deuren worden geopend, afspraken verricht, deals worden gesloten in samenspraak met u, aftersales activiteiten uitgevoerd. De professionals beschikken over een uitgebreide commerciële ervaring kennis van de manier om met Franse targets deals te sluiten, kwaliteiten en een breed netwerk van lokale Franse contacten.

Interesse om uit te zoeken of dit geschikt is voor uw organisatie? Plan nu uw kosteloze consultgesprek in. De gesprekken vinden plaats te Leeuwarden met Gerald Baal, CEO van TRANSFER.LC

TRANSFER.LC heeft eigen kantoren in verschillende landen in o.a. Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Mexico, Colombia, Brazilië. De diverse TRANSFER.LC kantoren beschikken over eigen marketing & sales teams met ruime ervaring in o.m. internationaal zakendoen, partnerselectie/matchmaking, sluiten van deals, contracting en het genereren van omzet over de grens voor haar opdrachtgevers. De kantoren hebben een uitgebreid netwerk, kennen de Nederlandse en lokale markten en en staan bekend om hun doelgerichtheid en resultaten. Meer dan 12.000 bedrijven hebben reeds gebruik gemaakt van de resultaatgerichte diensten van TRANSFER. LC. Meer weten over de diensten en opdrachtgevers van TRANSFER.LC? Download dan de flyer via de button hieronder.

Van de bedrijven die met TRANSFER.LC werken scoort scoort 25% deals binnen 6 maanden, 50% binnen 12 maanden en binnen 24 maanden scoort 100% deals.

Interesse om er achter te komen of dit past bij uw organisatie? Plan nu uw kosteloze consultgesprek in voor vrijdag 3 februari.

Neem contact op met Silke Politiek via s.politiek@wtcl.nl of via +31 (0)58 294 1632