CONSULT | Armenië, Kazachstan, Oezbekistan, Georgië

INTRO

Eerste stappen zetten in de regio van de Common Wealth of Independent States (CIS)? Op vrijdag 31 maart organiseert World Trade Center Leeuwarden samen met  Hans van Koningsbrugge, professor in Russische geschiedenis en politiek en specialist in de CIS-regio aan de Rijksuniversiteit van Groningen en tevens directeur van het Nederland-Rusland (NRCE), individuele consultgesprekken over Armenië, Kazachstan, Oezbekistan en Georgië. Interesse in één van de andere CIS landen? Geen probleem, dan helpt Hans je ook graag verder. 

Georgië, Kazachstan, Oezbekistan en Armenië bieden voor ondernemers veel kansen zoals hieronder benoemd. Heeft u interesse om te kijken welke kansen er zijn voor uw organisatie? Plan dan nu uw consultgesprek:

Neem contact op met Silke Politiek via s.politiek@wtcl.nl of via +31 (0)58 294 1632

Wat hebben Georgië, Kazachstan, Oezbekistan en Armenië te bieden voor jouw bedrijf?

Georgië, Kazachstan, Oezbekistan en Armenië zijn allemaal landen die zich in de afgelopen jaren hebben ontwikkeld tot aantrekkelijke zakelijke bestemmingen. Hieronder worden de zakelijke kansen van elk van deze landen besproken.

Kazachstan:
Kazachstan is een van de grootste economieën van Centraal-Azië en biedt zakelijke kansen in diverse sectoren, waaronder de olie- en gasindustrie, landbouw en toerisme. Het land heeft een grote hoeveelheid natuurlijke hulpbronnen en heeft de afgelopen jaren belangrijke stappen gezet om het ondernemersklimaat te verbeteren en de economie te diversifiëren. Er zijn ook kansen voor bedrijven die actief zijn in de transport- en logistieke sector, aangezien Kazachstan een belangrijke doorvoerhaven is tussen Europa en Azië.

Georgië:
Georgië heeft de afgelopen jaren belangrijke hervormingen doorgevoerd om het ondernemersklimaat te verbeteren. Het land biedt tal van zakelijke kansen in sectoren als toerisme, landbouw, energie en logistiek. Ook Georgië is een belangrijke doorvoerhaven voor goederen van en naar Europa en Azië.

Oezbekistan:
Er zijn tal van zakelijke kansen in Oezbekistan in diverse sectoren, waaronder de olie- en gasindustrie, mijnbouw, landbouw en textielindustrie. Oezbekistan heeft ook een grote consumentenmarkt van ongeveer 30 miljoen mensen, wat kansen biedt voor bedrijven die actief zijn in de detailhandel en de dienstensector.

Armenië:
Armenië is een land dat zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld tot een van de meest dynamische economieën van de Kaukasus. Het land biedt zakelijke kansen in sectoren als de IT-industrie, toerisme, landbouw en de productie van hoogwaardige goederen. Armenië heeft een hoogopgeleide beroepsbevolking en een gunstig belastingklimaat, wat het land aantrekkelijk maakt voor bedrijven die actief zijn in de technologie- en innovatiesector.

Interesse om er achter te komen of dit past bij uw organisatie? Plan nu uw kosteloze consultgesprek in voor vrijdag 31 maart.

Neem contact op met Silke Politiek via s.politiek@wtcl.nl of via +31 (0)58 294 1632