CONSULT | Scandinavië

Consult Scandinavië - WTC Leeuwarden

INTRO

Op 30 juni organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met onze Partner Market Link individuele consultgesprekken over Scandinavië.

Steeds meer Nederlanders zien kansen liggen op de Scandinavische markt. Er zijn veel overeenkomsten tussen de Scandinavische landen, maar naast de overeenkomsten zijn er ook verschillen tussen Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden.

Onze partner Market Link is gespecialiseerd in de Nordics en de activiteiten van Market Link richten zich op het leggen van zakelijke contacten tussen bedrijven uit Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland. De focus ligt op het ondersteunen van bedrijven richting de Noordelijke landen en op het creëren van het juiste raamwerk voor een succesvolle marktentree.  Sinds 1985 hebben ze meer dan 2000 bedrijven ondersteund bij het opstarten en uitbreiden van exportgerelateerde activiteiten. Waar wilt u naartoe met uw bedrijf? 

Tijdens dit consult komt u erachter of uw product/dienst geschikt is voor de Nordics. Lijkt dit u interessant? Registreer u dan direct voor het vrijblijvende consult.

Plan nu uw consultgesprek in voor  vrijdag 30 juni.

Neem contact op via wtc@wtcl.nl of via +31 (0)58 294 1610.