Bijeenkomst Export Community Food B2R

Holiday Ice produceert jaarlijks zo’n 400 miljoen ijsjes op een stokje, in een hoorntje of in een bekertje. Een kwart van de productie wordt in Nederland geconsumeerd, de andere 75% levert Holiday Ice wereldwijd aan ruim twintig landen. Het grootste gedeelte blijft binnen de grenzen van Europa, maar ook in Suriname en Nieuw-Zeeland kan men genieten van het ijsmeesterschap van Holiday Ice.

Op donderdag 18 januari komt de Export Community B2Retail bijeen bij deelnemer Holiday Ice.

De Export Community Food B2C komt 4 keer per jaar fysiek bijeen om kennis en ervaring uit te wisselen. Voor iedere bijeenkomst wordt door de community een thema bepaald, over dit thema wordt kennis en ervaring uitgewisseld en gediscussieerd. Denk bijvoorbeeld aan distributiekanalen, land specifieke aanpak, cultuur en wet- en regelgeving. Afhankelijk van het thema worden al dan niet specialisten of ervaringsdeskundigen uitgenodigd om het thema te verrijken. Een bijeenkomst wordt gehouden bij één van de deelnemers of op een interessante locatie en wordt afgesloten met een diner om onderling optimaal te kunnen netwerken. Als coördinator is Ferry Szován aangesteld. Ferry heeft een erg rijke ervaring in de internationale retail en voedingsindustrie. 

Om deel te kunnen nemen aan de bijeenkomsten word je als bedrijf lid van deze Export Community. De kosten voor deelname zijn € 1025,- per jaar. met het lidmaatschap kan ook gebruik gemaakt worden van allen diensten en evenementen die het reguliere WTC lidmaatschap biedt:

  • 2 keer per jaar een B2B Parnersearch uitvoeren voor het vinden van potentiële partners, dealers of  klanten in het buitenland. 
  • Toegang tot een wereldwijd netwerk bestaande uit 315 WTC kantoren in 92 landen.
  • Deelname aan leden evenementen
  • Deelname aan kenniskringen 

De Export Community Food B2C bestaat uit een selecte groep van maximaal 15 niet-concurrerende Noordelijke MKB bedrijven die internationaal hun producten leveren aan de retail sector, niveau DGA’s, general managers, export verantwoordelijken. 

Heeft u vragen over de export community Food B2C? Heeft u interesse om deel uit te maken van deze Export Community? Neem dan contact op met: 

Evert Jan Schouwstra, Managing Director WTC Leeuwarden
Email: e.schouwstra@wtcl.nl
Mobile: +31 (0)6 1003 4513

Ferry Szován, Coördinator WTC Leeuwarden
Email: ferry@szovan.nl
Mobile: +31 (0)6 205 984 97