Bezoek Vietnamese ambassadeur

Bezoek Vietnamese ambassadeur aan WTC Leeuwarden

Vrijdag 4 maart bezocht zijne excellentie ambassadeur Pham Viet Anh van de Vietnamese Ambassade in Nederland World Trade Center Leeuwarden. De ontmoeting bestond uit een aantal presentaties en een ronde tafel discussie met Noord Nederlandse ondernemers uit diverse sectoren om de mogelijkheden voor de bedrijven in Vietnam te bespreken. Daarnaast was de gemeente Leeuwarden aanwezig als ontvangende partij. De ambassadeur was zeer tevreden over zijn eerste officiële bezoek in Nederland.

Een aantal van de aanwezige bedrijven treft voorbereidingen voor een reis naar Vietnam. De ambassadeur was verheugd te vernemen dat World Trade Center Leeuwarden 31 maart een webinar zal organiseren in de serie Promising Cities for International Business met World Trade Center Binh Duong New City in Vietnam.

In de middag bezocht de ambassadeur de commissaris van de koning Arno Brok en REDstack BV bij het Blue Energy project en Windpark Fryslân op de Afsluitdijk. De dag werd door alle partijen als zeer geslaagd gezien en er zijn deuren geopend voor toekomstige samenwerkingen.