Aanmelden Marktoriëntatie reis Vietnam | 18 tot en met 26 maart 2023

  • Tijdens de georganiseerde matchmaking bijeenkomsten op maandag, dinsdag en donderdag wordt er gezorgd voor tolken Engels-Vietnamees. Wilt u bijvoorbeeld op woensdag een individueel bezoek brengen aan een zakenrelatie dan kan er door de organisatie een auto met chauffeur en/of tolk worden geregeld voor een prijs van € 40,- per uur, € 120,- voor ochtend of middag en € 240,- voor een hele dag (prijs inclusief belasting).
  • Na het verzenden van dit formulier zullen we binnen enkele dagen contact met u opnemen.

Deelnemersvoorwaarden behorende bij het aanmeldformulier voor de Marktoriëntatie reis van WTC Leeuwarden en Vietnam Trade International van 18 tot en met 26 maart 2023 naar HCMC, Binh Duong, Gia Lai en Binh Dinh in Vietnam.

Om misverstanden te voorkomen en uw en onze belangen te beschermen hanteren we onze algemene leveringsvoorwaarden rond de organisatie en uitvoering van handelsmissies naar het buitenland.

Op de site is het reisprogramma vermeld en momenteel wordt door ons gewerkt in Vietnam om het programma optimaal in te vullen, waarbij de wensen van deelnemers centraal staan.

Zoals aangegeven is het reisprogramma afgestemd op vertrek op zaterdag 18 maart 2023 en aankomst op Schiphol op zondag 26 maart 2023. U dient zelf een retourticket te boeken en uw visum te regelen, het is verstandig om dat te doen met een mogelijkheid tot omboeken.

Het minimale aantal deelnemers waarbij de reis doorgaat ligt op 7 bedrijven, als er meer personen per bedrijf meewillen dan dient er per persoon een aanmelding ingevuld te worden.

Wij volgen het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken https://www.nederlandwereldwijd.nl/reisadvies/vietnam

De organisatiekosten bestaan uit o.a. transportkosten in Vietnam (Vip-bus), zaalhuur, het houden van seminars, voorbereiding matchmaking in Vietnam, zakendiners en netwerklunches, tolkkosten bij groepsactiviteiten.
Wilt u bijvoorbeeld een individueel bezoek brengen aan een zakenrelatie dan kan er door de organisatie een auto met chauffeur en/of tolk worden geregeld voor een prijs van € 40,- per uur, € 120,- voor ochtend of middag en € 240,- voor een hele dag (prijs inclusief belasting).

* Onder voorbehoud van goedkeuring subsidie door RVO. Zie voor de RVO subsidie https://mijn.rvo.nl/sib-missievoucher

Inschrijfgeld
1e persoon per bedrijf
2e persoon per bedrijf
Hotel, catering, binnenlandse vluchten en overig
€ 1025,-
€ 1025,-
Organisatiekosten
€ 1800,-
€ 900,-
TOTAAL
€ 2825,-
€ 1925,-
Minus RVO subsidie*
– € 900,-
– € 450,-
VOOR DEELNEMER
€ 1925,-
€ 1475,-