Memorandum of Understanding met EU SME Centre

MoU EU SME & WTC Leeuwarden 2021

Op 4 oktober hebben World Trade Center Leeuwarden en het EU SME Centre, een nieuw Memorandum van Overeenstemming (MoU) ondertekend. Dit is de eerste MoU die is ondertekend met een lid van de World Trade Centers Association.

De uitvoering van deze samenwerkingsovereenkomst bewijst de betrokkenheid van beide partijen om samen te werken en synergieën te creëren ter ondersteuning van WTCL en de aangesloten bedrijven die geïnteresseerd zijn in het betreden van de Chinese markt. Wij verwelkomen dit nieuwe partnerschap en kijken ernaar uit om de China-ervaring en know-how van het EU SME Centre ter beschikking te stellen aan onze leden en ons netwerk.

 

Over EU SME Centre
Het EU SME Centre is een initiatief van de Europese Unie dat een uitgebreide reeks praktische ondersteunende diensten biedt aan Europese kleine en middelgrote ondernemingen (MKB’s), zodat ze klaar zijn om zaken te doen in China.

Het team van experts biedt advies en ondersteuning op vier gebieden: bedrijfsontwikkeling, wetgeving, normen en conformiteit en human resources. Door samen te werken met externe experts over de hele wereld, zet het centrum waardevolle kennis en ervaring om in praktische zakelijke tools en diensten die gemakkelijk online toegankelijk zijn. Van eerstelijns advies tot diepgaande technische oplossingen, bieden ze o.a. marktrapporten en trainingsprogramma’s aan.