Individuele Consultgesprekken – Midden-Oosten – 11 november 2022

INTRO

Op vrijdag 11 november organiseert WTC Leeuwarden voor derde keer samen met partner LD Export individuele kosteloze consultgesprekken voor bedrijven die interesse hebben om zaken te doen in het Midden Oosten of hun activiteiten in de regio willen uitbreiden.  De gesprekken duren 45 minuten per organisatie.

 Het consult biedt u de kans om meer te weten te komen over het Midden Oosten. Tijdens de sessie kunnen vragen over kansen, ontwikkelingen en mogelijkheden voor uw organisatie worden gedeeld.

Wat zijn belangrijke aspecten om rekening mee te houden? Hoe bouw je een relatie op met een potentiele zakenpartner? Welke kosten komen er kijken bij het opzetten van je business in de regio? Lever na aanmelding een specifieke vraag/case aan en de experts gaan er mee aan de slag. Het consult zal plaatsvinden met experts van onze partner LD Export.

LD Export is een in Luxemburg gevestigd bedrijf en haar dynamische team heeft 15 jaar ervaring met de ondersteuning van Europese SME’s uit verschillende sectoren.

Het doel van LD Export is om de ideale  agent / distributeur/ partner  te vinden in een van hun kennismarkten. LDE is gericht op de ontwikkeling van Europese bedrijven in de GCC landen: Qatar, Saoedi-Arabië, Verenigde Arabische Emiraten, Bahrein, Oman en Koeweit.

Wil je gebruik maken van het vrijblijvend consult? Registreer via onderstaande contactgegevens om een tijdslot te reserveren.

Een afspraak maken kan door een mail te sturen naar: j.poutsma@wtcl.nl  of telefonisch  via +31 (0)58 294 1610