Digitale Security Scan

Gratis scan voor WTC-leden!

Dayzero - Ditigtale Security Scan

Het is geen overbodige luxe om als bedrijf of werknemer je online veiligheid nog eens goed onder de loep te nemen, want naast de dreigingen vanuit Rusland zijn er ook nog steeds ‘gewone’ hackers en cybercriminelen actief. 

Cybersecurity-deskundige Erik Rutkens van Dayzero BV (WTC-lid): ‘In de meeste gevallen is het handelen van werknemers de oorzaak van een hack. Het is daarom heel belangrijk om hen bewust te maken van de risico’s.’

Wil je als ondernemer weten hoe weerbaar je bent tegen bijvoorbeeld cybercrime? Neem dan contact op met Erik voor een gratis scan (alleen voor WTC-leden) via erik@day-zero.vc

De scans worden aangeboden door Cyber Security Noord, een publiek – privaat samenwerkingsverband dat als belangrijkste doel heeft om de weerbaarheid van mkb-ers te vergroten. Dayzero is een van de partners van Cyber Security Noord.

Lees in dit artikel de resultaten van andere ondernemers die de scan hebben laten uitvoeren.

Digitale Security Scan

Weten wat de Digitale Security Scan inhoudt?

Digitaal Veilig Ondernemen

Wilt u weten wat de scan inhoudt? Download dan de brochure.
Klik Hier

Over Dayzero BV

Dayzero ondersteunt innovatieve en schaalbare cyber security ideeën, start-up en scale-ups met advies, netwerk, diensten, faciliteiten en/of kapitaal. Denk bij diensten naast administratieve en juridische ondersteuning aan bedrijfsmodelering. Ook biedt Dayzero bedrijven op dit moment ‘full service’ huisvesting in Het Kwadraat in Groningen inclusief bijvoorbeeld deelauto’s.

Dayzero werkt met een klein kernteam en een netwerk van experts dat zowel in de cybersecurity als venture capital -markt een bewezen ‘trackrecord’ heeft. Kapitaal is in de cybersecuritymarkt niet de grootste uitdaging. De uitdaging is om nieuwe producten en diensten te bedenken, ontwikkelen en in de markt te zetten met de juiste mensen. Vooral dit laatste is een belangrijke succesfactor voor start-ups en scale-ups. Dayzero werkt intensief samen met programma’s in Noord-Nederland voor innovatie en ondernemerschap evenals met onderwijs- en onderzoeksinstellingen. Een talenten pool is een van de dingen waar Dayzero zich mee onderscheidt. Deze talenten kunnen niet alleen werken voor start-up en scale-ups maar ook voor bedrijven en organisaties in Noord-Nederland. Dayzero heeft aantal partner-organisaties aan zich gebonden die niet alleen toegang hebben tot talent, maar ook tot kennis en innovatieve producten en diensten voordat deze op de markt komen.

Dayzero is geen typische incubator, accelerator of venturecapitalist. Dayzero richt zich vooral maar niet alleen op de eerste fase van een onderneming. De bedrijven waar Dayzero op dit moment in participeert zijn:

  • TILT: richt zich met online games, simulaties en monitoring op het vergroten van de weerbaarheid van organisaties en mensen tegen online dreigingen zoals desinformatie.
  • Everable: heeft een skills platform ontwikkeld voor DevSecOps teams. Everable biedt individuele ontwikkelpaden en onderscheidt zich met hands-on labs. Content wordt ontwikkeld met fellows (experts en leveranciers bepaalde tools).
  • Hacksclusive: biedt organisaties via een platform Pentest-as-a-Service. Het platform maakt het hele proces van pentesten voor de klant transparant. De test zelf blijven van een belangrijk handwerk en worden uitgevoerd door ervaren ethical hackers.