2 t/m 5 november 2020

Handelsmissie India WTC Leeuwarden

Intro

WTC Leeuwarden | Noord-Nederland organiseert van 2 tot en met 5 november 2020 samen met het Nederlandse Consulaat-Generaal in Bangalore (India) en ondersteund door Netherlands Enterprise Agency (RVO) een Virtuele Handelsmissie naar India waarbij wij Nederlandse bedrijven gaan koppelen aan bedrijven uit India.

India is wereldwijd de toonaangevende sourcing bestemming voor IT en binnen India staat Bangalore bekend als ‘Silicon Valley van Azië’. Ongeveer 75 procent van het wereldwijde digitale talent komt uit India. India telt verschillende wereldwijde spelers zoals Infosys, Wipro Limited, Tata Consultancy Services, Mindtree en Tech Mahindra. Al diverse Nederlandse bedrijven maken gebruik van Indiase IT diensten en talenten. 

Deze Virtuele Handelsmissie is bedoeld om de Nederlandse bedrijven te koppelen aan IT gerelateerde bedrijven in India om te onderzoeken of er kansen kunnen worden benut op het gebied van IT.

De Virtuele Handelsmissie kan vooral van belang zijn voor Nederlandse bedrijven die op zoek zijn naar IT-oplossingen, IT-talent, samenwerking, contacten, outsourcing en de manier om zaken te doen met de Indiase IT-sector.

De keuze voor deze virtuele uitvoering bespaart naast veel tijd ook veel kosten. U heeft via een digitaal platform één op één contact met uw counterpart voor een eerste verkenning. Uw Indiase gesprekspartners worden door het Nederlandse Consulaat-Generaal in Bangalore geselecteerd uit hun bestaande netwerk. De bedoeling is dat u gedurende vier dagen twee uur bezig bent met deze missie. Hoe efficiënt.

Het al dan niet opvolgen van dit contact ligt bij u als ondernemer en kunt u dan zelf afstemmen.

Programma