16 t/m 19 november 2020

Virtuele handelsmissie Frankrijk - WTC Leeuwarden

Intro

WTC Leeuwarden | Noord-Nederland organiseert van 16 tot en met 19 november 2020 samen met het  WTC Rennes een Virtuele Handelsmissie naar Rennes/Frankrijk waarbij wij Nederlandse bedrijven gaan koppelen aan bedrijven uit Bretagne / Frankrijk.

Rennes is de hoofdstad van de regio Bretagne. In de stad Rennes wonen 215.000 inwoners en 730.000 in het omliggend grootstedelijk gebied. Bekend om zijn levenskwaliteit (het goede leven), de rijkdom van zijn culturele programma’s, de diversiteit van zijn erfgoed, zijn aanbod rond hedendaagse kunst en het bruisende studentenleven staat Rennes op de 1e plaats van de steden waar het goed is om in Frankrijk te wonen.  

De Bretonse hoofdstad heeft een sterke economische aantrekkingskracht en onderscheidt zich in vele sectoren ten opzichte van andere steden/regio’s. Dankzij de TGV  is Rennes in minder dan 1u 30min vanuit Parijs te bereiken. Gelegen op slechts 45 minuten van de zee met bijna 300.000 banen en 32.000 bedrijven, onderscheidt Rennes zich in de digitale cyberbeveiliging, mobiliteit, eco-industrie, gezondheid, culturele en creatieve industrieën. Rennes is dan ook een bolwerk in de industriële- en agribusiness, aangezien ze samen meer dan de helft van de Bretonse export vertegenwoordigen. 

De keuze voor deze virtuele uitvoering bespaart naast veel tijd ook veel kosten. U heeft via een digitaal platform één op één contact met uw counterpart voor een eerste verkenning. Uw Franse gesprekspartners worden door WTC geselecteerd uit hun bestaande netwerken. De bedoeling is dat u gedurende vier dagen twee uur bezig bent met deze missie. Hoe efficiënt.

Het al dan niet opvolgen van dit contact ligt bij u als ondernemer en kunt u dan zelf afstemmen.

Programma