World Trade Center Leeuwarden

U vindt hier alles onder 1 dak. Het World Trade Center Leeuwarden is gevestigd in het imposante WTC Expo gebouwencomplex. Een complex waar evenementen van A tot Z georganiseerd kunnen worden. Een locatie die aan alle internationale vereisten voldoet. Onze locatie is één van de top 2 evenementenlocaties in Nederland met een vergader- en congrescentrum, 45.000 m2 expositieoppervlakte, 4 sterren WTC Westcord hotel, te huren kantoren, verschillende bars en twee restaurants.

Businessclub leden van het World Trade Center Leeuwarden krijgen een speciale prijs bij het huren van vergaderruimten, gebruik van technische faciliteiten en diensten en afhankelijk van het lidmaatschap korting op de afname van de beursvloer bij beurzen georganiseerd door WTC Expo.
(www.wtcexpo.nl)


Vergader- en Congrescentrum

Elf congreszalen zijn volgens de laatste eisen ingericht en uitgerust met de meest eigentijdse faciliteiten. Deze zalen lenen zich uitstekend voor ontvangsten, vergaderingen, presentaties, seminars en congressen tot maar liefst 800 personen plenair. Voor een nog grotere capaciteit is koppeling met het WTC Expo evenementencomplex mogelijk. De volledige organisatie kan verzorgd worden door het WTC. Voor de culinaire verzorging van uw partijen, evenementen, vergaderingen en ontvangsten heeft het WTC een in-house cateringservice.

Evenementen complex

Een evenementencomplex en een schitterend podium voor publieke en zakelijke evenementen. Grote publieksbeurzen, swingende concerten en zakelijke events trekken jaarlijks honderdduizenden nationale en internationale bezoekers. Bestaande producties van het WTC Expo die hun sporen al ruimschoots verdiend hebben zijn de beurzen Boot Holland, Caravana, Hobby & Vrije tijd, Landbouwbeurs, Huis & Tuin. Naast de eigen producties vinden er jaarlijks talrijke verhuurevenementen plaats die door externe partijen georganiseerd worden bijv. Bedrijven Contactdagen.

Kantoorruimte te huur

Het WTC Leeuwarden beschikt over 3500 m2 uiterst moderne kantoorruimte voor ruim 50 bedrijven. Deze ondernemingen hebben één doel: efficiënt en aangenaam zakendoen in een internationale en zakelijke omgeving. Facilitaire en technische services besteden zij uit aan het WTC. Zakendoen is goed ondersteund met voorzieningen als:

  • een centrale receptie,
  • beveiliging,
  • secretariaat-,
  • post- en kopieerservices,
  • de nieuwste ICT-infrastructuur en
  • uiterst goed geoutilleerde ontvangst-, presentatie-, congres- en vergaderruimten.
Brasserie The Globe en bar Zero

Op de begane grond in de lobby van het WTC Vergader- en Congrescentrum vindt u brasserie The Globe. Hier kunt u terecht voor een eenvoudige of uitgebreide lunch. Veel zakelijke gasten weten de weg naar de brasserie te vinden. Brasserie The Globe is van maandag t/m vrijdag tot 17.00 geopend. In bar Zero kunt u een drankje komen doen. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een drankje in onze gezellige bar. Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 09.30 tot 17.00 uur.

 

WTC WestCord Hotel

Een viersterren hotel met 143 kamers, waaronder luxe suites en longstay appartementen. Het hotel beschikt over de modernste sport-, fitness- en welness faciliteiten. Slechts vijf autominuten van het historisch centrum van Leeuwarden.

(WestCord Hotels)

Restaurant élevé – wine and dine in the sky

Dit restaurant is bekroond met één Michelin-ster. Kom dineren op niveau met een prachtig uitzicht. U wordt verrast door originele, creatieve gerechten in een moderne, maar sfeervolle omgeving.

Met veel ambitie en enthousiasme wordt er in de keuken gewerkt aan pure gerechten, bereid uit (h)eerlijke ingrediënten.
Vaak van biologische kwaliteit, uit eigen tuin en streek. Gastheer en sommelier Thom van der Heide selecteert bovendien voor u de heerlijkste wijnen. Grootheden uit de nieuwe wijnlanden Argentinië, Chili, Australië en Zuid Afrika, maar ook mooie wijnen van het Europese continent.

Het restaurant is sfeervol, maar modern ingericht en voor iedereen toegankelijk. De bijzondere gerechten, de sfeervolle inrichting en het panoramische uitzicht zorgen voor een culinaire avond op een unieke locatie.

Restaurant élevé (het voormalig Frouckje State) is gelegen op de 11e verdieping van WestCord WTC Hotel Leeuwarden. Iedere zondag in restaurant élevé van 15.00 tot 17.00 uur uitgebreide High tea.

Als u wilt reserveren bij Restaurant élevé kunt u bellen naar: 058 – 233 49 00