World Trade Center Leeuwarden

Het WTC Concept in Leeuwarden wordt vormgegeven door drie zelfstandige bedrijven onder 1 dak.

  • World Trade Center Leeuwarden, de link naar het wereldwijde netwerk
  • WTC Expo – de geweldige locatie. Het op 2 na grootste beurscomplex in Nederland met 45.000 M2 oppervlakte, vergader- en congreszalen, kantorenverhuur, verschillende bars en twee restaurants
  • 4 sterren WTC Westcord hotel

WTC Leeuwarden is het zakelijke centrum van Noord-Nederland waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten in een zakelijke, professionele en internationale omgeving. Kortom, dé plek voor ondernemers om met andere (buitenlandse) ondernemers eenvoudig in contact te komen.

WTC Leeuwarden is in 1999 opgericht als opvolger van het EATC (European Agri-nutri Trade Center). De organisatie werkt sinds 2011 als volledig zelfstandige entiteit zonder winstoogmerk. WTC Leeuwarden / Noord-Nederland heet juridisch de Coöperatie World Trade Center Noord-Nederland U.A. De leden van de businessclub World Trade Center Leeuwarden / Noord-Nederland zijn de leden van de Coöperatie.

WTC Leeuwarden is één van de 320 WTC vestigingen wereldwijd. Sinds september 2013 zijn wij volledig gecertificeerd en staan hierdoor in de top 10 van WTC’s wereldwijd! Onder meer de WTC’s in Sao Paulo, Taipei, Belgrado en Marseille  gingen het WTC in Leeuwarden hierin voor. De certificering is op 8 deelgebieden, te weten: ‘Trade Information Services, Business Services, Group Trade Missions – inbound / outbound, Trade Education Services, WTC Club Facilities, Tenant Services, Conference Facilities, Exhibit Facilities en Services’.