ZAKEN DOEN IN MEXICO? STUDENTEN DOEN DEZE ZOMER ONDERZOEK IN MEXICO EN KUNNEN U HELPEN!

Aankomende zomer zullen 18 studenten van de FSA (Financiële Studievereniging Amsterdam van de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit te Amsterdam) afreizen naar Mexico. Zij zullen voor verschillende bedrijven de kansen, mogelijkheden en risico’s in Mexico onderzoeken.In 2019 staan de maanden juli en augustus in het teken van het exploreren van internationale mogelijkheden. Op dit moment is het FSA nog benaderbaar voor het uitvoeren van onderzoek.

Studenten aan het roer

Het onderzoek wordt uitgevoerd door 18 enthousiaste studenten. Het gehele project ligt in de handen van de studenten. Van het werven van opdrachtgevers, medestudenten tot aan het benaderen van begeleidende professoren van de Vrije Universiteit Amsterdam en Universiteit van Amsterdam wordt door hen gecoördineerd en uitgevoerd. Iedere student heeft een andere – business gerelateerde – achtergrond. Hierdoor is het FSA in het bezit van een multidisciplinair kennisaanbod en kunnen er veel verschillende type onderzoeken worden aangeboden. In het verleden heeft dit project zich meerdere malen bewezen op het gebied van procesoptimalisatie, leveranciers/afnemers, samenwerkingsverbanden, marktanalyses en concurrentie analyses. Op deze manier kan deze stichting binnen vier maanden relevante en praktische inzichten leveren voor ieder bedrijf.

Adviesrapport van hoge kwaliteit

Kwaliteit staat hoog in het vaandel en dankzij de samenwerking met de Vrije Universiteit Amsterdam, de Universiteit van Amsterdam en verschillende professoren en beroepsprofessionals is er een garantie op kwalitatief hoogstaand, onafhankelijk onderzoek. Hiernaast heeft het FSA geen winstoogmerk waardoor de onderzoeken kunnen worden gedaan tegen kostprijs.

In het kort, wat kan de FSA u bieden?

  • 920 manuren, specifiek besteed aan uw bedrijf.
  • Onderzoek tegen kostprijs, de FSA is een non-profit organisatie en de studenten participeren op vrijwillige basis omwille van hun ontwikkelen.
  • Bedrijfsspecifiek onderzoek: het Research Project levert u een tailor-made product af. Denk hierbij onder andere aan investerings- en vestigingsmogelijkheden, identificeren van mogelijke business partners en outsourcing- en offshoring-mogelijkheden.
  • Hoge kwaliteit gegarandeerd door professionele begeleiding en trainingen van vooraanstaande consultancybedrijven en professoren van UvA en VU.
  • Vertrouwelijkheid gegarandeerd

 

Mocht u geïntresseerd zijn en verder willen praten, dan kunt u hen bereiken via rp@fsa.nl. Meer informatie is te vinden op de website: www.fsaresearchproject.nl. of lees de onderstaande informatie:

 

FSA Research Project Mexico Two Pager 2019

 

FSA Research Project Mexico Profiler 2019

 

 

Geen reacties

Geef een reactie