WTC lid Team Freight Forwarding sluit zich aan bij de GLA Family

WTC lid Team Freight Forwarding (TFF) heeft zich dit jaar aangesloten bij de GLA Family. TFF heeft hierdoor haar netwerk stevig uitgebreid en kan op deze wijze van meer (logistieke) specialisten gebruik maken op land- en regionaal niveau waar haar klanten direct van mee kunnen profiteren als het gaat om prijzen en transit tijden. Tevens worden klanten zodoende nog beter bediend op het gebied van freight forwarding, douane vraagstukken en marktontwikkelingen in meer dan 170 landen wereldwijd. 

Global Logistics Alliance (GLA) is een netwerk van meer dan 5.000 logistieke bedrijven uit meer dan 170 landen over de hele wereld. GLA biedt een platform om haar leden te helpen bij het vinden van zakelijke, betrouwbare buitenlandse agenten met integriteit en om hun wereldwijde zakelijke netwerk uit te breiden. GLA streeft ernaar het meest efficiënte en nuttige netwerk voor kleine en middelgrote logistieke bedrijven te worden en te blijven.

GLA Algemeen netwerk

GLA General Network leden richten zich op zeevracht, luchtvracht, LCL, FCL, trucking, inklaring en havendienst voor stukgoederen in elk land. Ze bieden een concurrerend tarief, geweldige service en een one-stop-oplossing om te garanderen dat uw vracht vlot op de bestemming wordt afgeleverd.

GLA-projectnetwerk

GLA Project Network leden zijn gespecialiseerd in Break Bulk Chartering, RORO, OOG, Heavy Lift, Trucking, Port Service, Warehouse en Inspectie enz. voor Projectlading. Zij zijn de experts in de projectindustrie en ontwerpen de beste oplossing voor uw zending.

Je zoekt een partij die met je meedenkt op het gebiedt van transport? TFF behandelt alle vrachtmodaliteiten zoals: luchtvracht, zeevracht, wegtransport, expres, koerier, e-commerce, spoor, opslag, douane- en vrachtverzekeringen op wereldwijde schaal.

Scherpe prijzen, uitstekende kwaliteit en échte service biedt. Team Freight Forwarding (TFF) heeft jarenlange ervaring als expediteur. Je kunt rekenen op advies van een specialist, proactief meedenken en praktische hulp bij het zenden en beheren. Vanuit onze vestigingen in Joure en Schiphol staat ons team klaar voor jouw transportvraag. Reken bij ons als jouw logistieke dienstverlener op 24/7 échte service en 1 vast aanspreekpunt.

Laat een reactie achter