WTC Businessclub Bedrijfsbezoek: Ausnutria

Van Nederland tot China en iedere hoek van de wereld; Ausnutria werkt iedere dag aan het bieden van hoge kwaliteit voeding voor baby’s en kinderen wereldwijd.

 

Ausnutria wereldwijd

De thuisbasis van Ausnutria B.V. ligt in Nederland. Hier zijn haar Nederlandse hoofdkantoor en vijf productielocaties gevestigd. Vanuit Nederland exporteert de organisatie haar producten naar ruim 70 landen wereldwijd. Daarvoor werkt Ausnutria samen met dochterondernemingen en Joint Ventures in het Midden-Oosten, Rusland, de Verenigde Staten, Europa, Brazilië, Mexico en China.  Haar Nederlandse organisatie is samen met haar zusterorganisaties in China en Oceanië onderdeel van Ausnutria Dairy Corporation Ltd., gevestigd in Hong Kong en beursgenoteerd aan de Hong Kong Stock Exchange. Samen vormen zij de Ausnutria groep.

Ketenbeheersing

Er wordt in de Nederlandse zuivelketen nauw samengewerkt om de kwaliteit van zuivelproducten te borgen, door middel van intensieve controles en samenwerkingen tussen boeren, zuivelondernemingen, toeleveranciers, controlerende instanties en kennisinstituten.

Ausnutria is er trots op om onderdeel te zijn van die keten; een keten die Ausnutria wat betreft de ontwikkeling & productie van baby- en kindervoedingsproducten zelf beheerst.

In deze keten werkt Ausnutria samen met ruim 50 aangesloten geitenhouders en met haar partner voor koemelk: Farmel B.V.

Na de ontvangst van de melk in de fabriek start het veelzijdige en kritische proces om vloeibare melk om te zetten in flesvoeding. Voor de productie van haar flesvoeding beschikt Ausnutria over fabrieken in Ommen, Kampen, Leeuwarden en Heerenveen. Haar nieuwste productielocatie in Heerenveen huisvest twee fabrieken waar het (droog)meng- en verpakkingsproces voor de flesvoedingsproducten plaatsvindt. De fabrieken zijn sinds 2018 operationeel. Ausnutria verwelkomt ons op 3 oktober graag bij deze productielocatie in Heerenveen.

Laat een reactie achter