WTC Business Academy: zakendoen in Frankrijk

Frankrijk heeft sinds mei 2017 een nieuwe ambitieuze president die van Frankrijk een meer dynamische, flexibele en meer internationale handelspartner wil maken. Mocht u eerst getwijfeld hebben om zaken in Frankrijk te doen, dan is dit dé kans om in deze nieuwe energie mee te gaan! Frankrijk biedt voor uw onderneming namelijk erg veel kansen in de landbouw, Agro&Food, mechanica, duurzame energie en informatietechnologieën. Toch ondervinden ondernemers soms problemen met de taal, cultuur of complexiteit van het zakendoen in Frankrijk. Deze problemen kunt u overkomen in de cursus “Zakendoen in Frankrijk”.

22 februari 2018 organiseert de Business Academy van het World Trade Center Leeuwarden samen met twee specialisten uit Frankrijk de cursus “Zakendoen in Frankrijk”. Bénédicte Boné en Michèle van Hasselt – Guibert, de sprekers in deze cursus, zijn twee van oorsprong Françaises die jarenlange ervaring hebben in Frankrijk. Wij bieden u een informatieve middag over zakendoen in Frankrijk.

Juni 2018 organiseert WTC Leeuwarden een handelsmissie naar Frankrijk en deze cursus is de ideale opstap zijn! Meer informatie? Neem met ons contact op of kijk op www.wtcbusinessacademy.com

Geen reacties

Geef een reactie