WTC Business Academy: FDA goedkeuring Amerikaanse markt

Producenten van voedingsproducten en medicijnen moeten, voordat ze de Amerikaanse markt op kunnen, eerst goedkeuring ontvangen van de FDA. De Food & Drug Association, ook wel de Amerikaanse evenknie van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, zal op 19 december een workshop geven in samenwerking met World Trade Center Leeuwarden. In korte tijd krijgt u kennis van zaken waar u van tevoren misschien nog niet aan gedacht had.

Carmen Muñoz is de spreker in deze workshop. Mevrouw Muñoz is een specialist op het gebied van de FDA. Zij weet álles over regelgeving binnen de FDA. U wilt uw product de Amerikaanse markt opkrijgen? Dan moet uw product voldoen aan de eisen die de FDA stelt. Een workshop van iemand die veel van de FDA weet plus een één op één gesprek met haar is dan een buitenkansje!

Wat wij u bieden:

De workshop zal gehouden worden op 19 december 2017, van 9:30 tot 12:00. In korte tijd krijgt u veel te horen over de FDA. Als aanvulling op de workshop is er ’s middags spreekuur met mevrouw Muñoz mogelijk, tegen betaling.

Meer informatie? Hier vindt u de Flyer, of neem contact met ons op!

Geen reacties

Geef een reactie