WTC Business Academy: bouw een internationaal sterk merk

In een steeds kleiner wordende wereld waarin grenzen vervagen wordt kennis van goede communicatie strategieën steeds belangrijker. De Business Course: “Bouw een sterk merk door inzet van digitale media” versterkt uw kennis over digitale marketing. De course vindt plaats op donderdag, 7 december 2017.

Wanneer gebruik ik LinkedIn, Facebook, instagram (social) en wanneer ook niet? In China hebben wij niet de social kanalen zoals wij deze in Europa kennen. Daar werken wij met WeChat. Maar werkt WeChat ook in Europa? Hoe zorg ik voor dat ik maximaal rendement haal uit wat digitale communicatie mij kan bieden?

Marc de Roo (Link Design) en Jacco Bouw (Webpower & AgencyChina) zijn specialisten op het gebied van digitale marketing. Samen bieden zij u een halve dag training vol met praktische kennis over merken bouwen, inzet van (social) media en e-mailmarketing. Als extra toevoeging gaan ze in op het (in Europa nog onbekende) snelgroeiende WeChat. U zult merken dat u na deze dag allerlei nieuwe kansen zult zien om uw product te promoten. Deze kennis brengt u voorsprong!

Wat wij u bieden:

  • Een professionele dag over merken bouwen en (digitale) marketing strategieën
  • De allernieuwste kennis over e-mail marketing & social media
  • Gelegenheid om uw digitale marketing strategieën door te spreken
  • Een gelegenheid om te netwerken met een drankje en een hapje

De cursus wordt gehouden op 7 december 2017 van 14:30 tot 18:30, en aansluitend is er een netwerkborrel. Meer informatie of aanmelden? Neem contact met ons op! Hier vindt u de flyer.

Geen reacties

Geef een reactie