World Trade Center Leeuwarden gaat in zee met de Exportclub Noord

Op 4 februari had de Exportclub Noord (het resultaat van een fusie van Exportclub Drenthe en Exportclub Groningen) haar aftrapbijeenkomst in Assen. Om nóg meer ondernemers aan elkaar te verbinden en de export van het noorden een boost te geven werd aangekondigd dat de Exportclub Noord en het WTC Leeuwarden | Noord-Nederland een samenwerking aan gaan.

Beide clubs sluiten naadloos op elkaar aan: het WTC NN verbindt ondernemers met zakenpartners in binnen- en buitenland, biedt kennis en begeleidt bedrijven op internationaal gebied; de Exportclub Noord is een netwerk dat inspireert door van elkaar te leren en ervaringen uit te wisselen op het gebied van internationale handel.

Het WTC NN en de Exportclub Noord gaan samen één of meerdere evenementen organiseren en bieden daarnaast een combinatie-lidmaatschap aan; voor een gereduceerd tarief lid kunnen zijn van twee prachtige clubs. De Exportclub Noord heeft reeds een aantal nieuwe bijeenkomsten aangekondigd, waaronder het grootste export-evenement voor 2020 in Noord-Nederland: “Be Smart Be International”. Dit congres, mede georganiseerd door o.a. het WTC NN, wordt gehouden op 11 september in de Energy Barn in Groningen en heeft als thema ‘De impact van de geopolitiek op de economie en internationale handel’.

Zowel het bestuur van de Exportclub Noord als de directie van het WTC NN zijn overtuigd van het nut en de noodzaak van deze samenwerking, “Samen kom je verder”

Meer informatie:
Exportclub Noord, Mercedes Prinsen (voorzitter), T: 06-52316013, E: m.prinsen@zechsal.eu
WTC Leeuwarden | Noord-Nederland, Evert Jan Schouwstra (directeur), T: 06-10034513, E: e.schouwstra@wtcl.nl

Laat een reactie achter