WeSeeDo genomineerd voor Telecom Inspirience Awards 2017

Het Groningse WeSeeDo is door TBM genomineerd voor de Telecom Inspirience Awards 2017 in de categorie Best Video Communications Project. Het gaat daarbij om de unieke videotechniek die WeSeeDo inzet voor het platform Hallo Dokter. Op 15 november worden in Rotterdam de awards uitgereikt.

Op het innovatieve online huisartsenplatform www.hallodokter.nl kunnen huisartsen, waarnemers en huisartsenposten hun patiënten veilig en eenvoudig online videoconsulten aanbieden. Met de online videotool www.weseedo.nl kunnen huisartsen en patiënten met elkaar communiceren zonder iets te downloaden, een account aan te maken of ergens in te loggen. Het enige dat de patiënt hoeft te doen is vooraf telefonisch of per e-mail een afspraak te maken. Met één druk op een link wordt er via de browser oogcontact tot stand gebracht met de eigen huisarts, waarnemer of de huisartsenpost, 24/7. Het maakt niet uit of de patiënt thuis is, op kantoor of in het buitenland.

Waarom WeSeeDo?

De online videochat tool van WeSeeDo slaat geen data op, voldoet aan de Europese Privacy wetgeving, is beroepsgeheim proof, heeft geen verplichtingen naar moederbedrijven en heeft geen relatie met de Amerikaanse overheid. Voor huisartsen en bedrijfsartsen, maar ook voor advocaten bijvoorbeeld, is het van belang dat ze in verband met hun beroepsgeheim en de privacy van hun cliënten de garantie hebben dat vertrouwelijke gespreksdata niet op Amerikaanse servers worden opgeslagen.

Non-verbale communicatie

‘Dankzij internet ligt de wereld aan onze voeten’, vertelt directeur Iebele Otten. ‘We kunnen moeiteloos wereldwijd communiceren. Maar tijdens het mailen, chatten en bellen gaat er belangrijke non-verbale informatie verloren: onze communicatie ‘verarmt’. We hebben een oplossing nodig die onze lichaamstaal weer in beeld brengt en het oogcontact herstelt. Die oplossing moet zo eenvoudig en veilig mogelijk zijn, zodat iedereen ermee kan werken. Eigenlijk moeten we gewoon weer met elkaar in gesprek. Maar dan anno nu, waarin het persoonlijke contact via internet gemaximaliseerd wordt. WeSeeDo biedt die oplossing.’

WeSeeDo groeit snel

Het team van WeSeeDo bestaat uit gedreven medewerkers. Zij zijn essentieel voor de snelle groei van het bedrijf en zorgen er dagelijks voor dat gebruikers optimaal real-time via internet kunnen communiceren. In verband met de groei heeft WeSeeDo alweer plaats voor enthousiaste mensen om het team te versterken en het succes van de organisatie verder uit te bouwen.

Bekijk het volledige overzicht van de nominaties voor de Telecom Inspirience Awards.

Laat een reactie achter