Wat zie je niet waar je wel naar op zoek bent?

Onbezorgd Ondernemen is sinds het tweede kwartaal dit jaar partner van WTC Leeuwarden. Wij ondersteunen ondernemers bij het realiseren van veranderingen. Veranderingen die ingegeven worden door problemen of ambities, zoals bijvoorbeeld het betreden van nieuwe (export)markten.

Door onze aanpak, die gestoeld is op bedrijfskunde en systeem-fenomenologie, zijn wij in staat om snel en doeltreffend directie, management en medewerkers te helpen in de gewenste of noodzakelijke verandering. Bekijk anders even ons filmpje op YouTube over hoe wij kijken naar organisaties: https://www.youtube.com/watch?v=GEdcZd9uVj0

Als je het filmpje op je in laat werken, dan zul je begrijpen dat een organisatie niet ontkomt aan problemen. Of liever gezegd symptomen. De omgeving drukt voortdurend tegen je organisatie aan, zeker als je ook nog gaat exporteren. Dan komt er nogal wat op je af. De balans is dan snel verstoord. De symptomen die boven komen vertellen je dat je aan de wortels van je organisatie – het fundament – moet gaan werken. Wij zijn erin gespecialiseerd om snel de kern achter de ontstane problemen bloot te leggen en om vervolgens veranderkracht toe te voegen, waardoor de organisatie in beweging komt. We werken dus vanuit het fundament van de organisatie.

We pretenderen niet dat we verandermanagers zijn; veranderingen zijn namelijk niet te managen. Het is een proces van drie stappen vooruit en eentje achteruit. En het is onze rol om u en de medewerkers te ondersteunen bij het vinden van de juiste plek en rol, waardoor de organisatie als geheel sterker wordt. Wanneer iedereen in de organisatie zijn of haar verantwoordelijkheid neemt, binnen de richting en kaders gesteld door het topmanagement, komt een organisatie in een staat waar het eenvoudig succes realiseert. En dat is uiteindelijk waar het ons om te doen is.

Speelt er iets in uw organisatie waar u niet goed de vinger achter krijgt? Of wilt u gewoon eens van gedachten wisselen met ons over uw organisatie? Neem dan contact op met Benno Rijpkema, managing partner, op tel.nr. (06)51311019 of via de mail benno@onb-ond.nl. Of bekijk eerst rustig onze website www.onbezorgdondernemen.com.

Laat een reactie achter